Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Belediye Başkanı Pekmezci MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Belediye Başkanı Pekmezci MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret etti
24 Ağustos 2023 18:46
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Ankara’da bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci MHP lideri  Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Bayburt’la ilgili sohbetin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Pekmezci ilde yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Bayburt’u yakınan takıp ettiğini belirterek bugün belediye çalışmaları hakkında Bayburt Belediye Başkanımızdan bilgi aldık. Belediyemiz Bayburt’ta planlanan her projeyi hayata  geçirmiş bu hizmetlere yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bizleri mutlu ediyor.  Bayburt’a yapılan her hizmetten gurur duyuyor, tüm Bayburt halkına selamlarımı iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.