Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Belediye Başkanı Pekmezci, Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Pekmezci, Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi
17 Mart 2022 16:24
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Bayburt Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Okul Müdürü Ali Şahin tarafından karşılanan Pekmezci öğrencilerle sohbet etti. Gençlere okul ve öğretmenlik hayatı ile Belediye Başkanı olduğu zamana kadarki süreçte meslek hayatında yaşadığı olaylardan bahseden Pekmezci öğrencilik yıllarını nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere sporun her dalıyla uğraşmaları ve kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Pekmezci özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmeleri için bunun önemli olduğunu belirtti.

Gençlerin kendisine belediye başkanlığı ve öncesindeki kariyeri ile ilgili yönelttiği soruları da yanıtlayan Pekmezci, kendileriyle sohbet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek öğrencilere kitap hediye etti.

Okul Müdürü Ali Şahin ve matematik öğretmeni Zühre Topuz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Pekmezci kalem ve kitap takdim etti.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.