Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Belediye Başkanı Pekmezci, Ankara’da Bayburt’a yatırım konusunda ziyaretler gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Pekmezci, Ankara’da Bayburt’a yatırım konusunda ziyaretler gerçekleştirdi
26 Ağustos 2022 14:19 | Son Güncellenme: 26 Ağustos 2022 14:44
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci çalışma ziyareti için bulunduğu Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara ziyaretlerine Milletvekili Fetani Battal ile görüşerek başlayan Başkan Pekmezci Bayburt’ta yapımı planlanan ve yürütülmekte olan projelerle ilgili Milletvekili Battal ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bayburt’un derinlemesine olarak ele alındığı görüşmenin ardından Başkan Pekmezci ve Milletvekili Battal İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne geçerek Genel Müdür Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye tarafından hayata geçirilecek olan İçme Suyu Sertlik Derecesi Düşürme Projesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

İller Bankası ziyareti sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına geçen Başkan Pekmezci burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgini makamında ziyaret etti.  Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci Bayburt Belediyesi tarafından kentte yapımı tamamlanan ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında Bakan Bilgin ile görüş alışverişinde bulundu. 

Daha sonra Milletvekili Fetani Battal ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na giden Başkan Hükmü Pekmezci burada Bakan Mustafa Varank’a ziyarette bulunarak bir görüşme gerçekleştirdi.  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı eliyle Bayburt’ta yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Görüşmenin ardından Başkan Pekmezci Milletvekili Battal ve Vali Cüneyt Epcim Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne geçerek Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile birer görüşme gerçekleştirdiler. Görüşmede  Bayburt’ta Karayolları ve DSİ eliyle yapılan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yoğun ziyaret trafiği sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci “ Çalışma ziyareti için bulunduğumuz Ankara’da Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile birlikte yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Bayburt’un ve Bayburtlunun hizmetin en iyisini alması için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar oldukça verimli geçti. Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.  Valimiz, Milletvekilimiz ve kurumlarımızla işbirliği içinde Bayburt için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  İfadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Projelerinizin ne olduğunu bilmiyoruz. Neler istendi..? önceliklerimiz ne..? Görüşülen şahsiyetler yaptırım gücü olanlar. Sadece vakıflar genel müdürlüğü ziyaret edilmemiş bunu da, eksiklik olarak görüyorum.. Bu görüşmelerden nasihat mı aldık , bilemiyorum… Başkanımız mutlaka bu konuda basını bilgilendirmeli.. Bayburt merkezde değişim ve dönüşüm bekliyoruz.

  2. vatandaş dedi ki:

    baskanım toki 100 bin konut 300 daire projesi 3 yıl geçti hale bir ses çıkmadı bu konu hakkındada toki baskanımızlada görüsmustürsünüz insallah. bu projede zaman kaybedilmeden biran önce ihalesi yapılıp kazma vurulursa iyi olur insallah