Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

BDDK Başkanı Kavcıoğlu’ndan Belediye Başkanı Pekmezci’ye ziyaret

BDDK Başkanı Kavcıoğlu’ndan Belediye Başkanı Pekmezci’ye ziyaret
8 Mart 2024 22:59 | Son Güncellenme: 9 Mart 2024 10:56
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Bayburt’a gelen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Pekmezci, BDDK Başkanı Kavcıoğlu’nu Bayburt ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek Bayburt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kavcıoğlu ise baba ocağı Bayburt’ta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Pekmezci’ye çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Ziyarettin ardından Belediye Başkanı Pekmezci BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve misafirlerine ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Kavcıoğlu’nun ziyaretine, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, MHP Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İş Adamları Naci Çelik, Sunay Turan, Ali Güler ve kalabalık bir heyet eşlik etti.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Eslem dedi ki:

    Gardaş ben derdimi ne dostuma söylerim ne düşmanıma zira dostum üzülür düşmanım sevinir.Beni en iyi Rabbim bilir…

  2. İbiş dedi ki:

    Valla iyi işlerde oluyor ama ömer gardaş bi sehir hep geriye gidermü gardaş seçim zamanı sarularlar gardaşluğ nasılsan diye seçümden sonra bunları gören cennetlük ben şahsen çoğ ezüldüm millet adam soğar işünü döndürürkn biz hep dışlanduğ ben kusura bağma hakkum çok gasbedildi Allah devletimize zeval vermesün ama bazularinın islerunden dolayı ellerüm yağalarunda Allah iyilerden razu olsun millete zulmedenün oçağunu batursun amin

    1. Nazım dedi ki:

      Dayi hakkini arasan gurban çık valiye randevu al derdini anlat ihtiyaclıysan.

    2. Yusuf dedi ki:

      Dayı haklı bedduasın tutarsa vay onların haline

  3. Ömer dedi ki:

    Sahap başkan olmasa çok projemiz engellenir kendisinden ALLAH razı olsun hizmetleri 10 numara .

    1. Erol dedi ki:

      Hizmet banka mı millet zaten borçlu hastane zaten devlet politikası senin tuzun kuru olabilir köprü bile yarım kaldı işkur kuraları torpilli hakkimız yenmesin gölge etmesinler adam gibi siyasetçi olsunlar başka birşey istemeyiz.Ömer Efendi ya rabbena hep bana olmaz.

    2. İlyas dedi ki:

      Anlaşılan nemalanıyor şehir suriyeden farksız rus bombablarını biz yemişiz gibi altyapi 0 hizmetmiş arkadaş.

    3. BAĞIMSIZ dedi ki:

      Ömer Bey kusura bakmayın ama haksızlık karşısında susmamak gerek.Elbette iyi işler için Allah razı olsun deriz lakin:Bayburt gibi bir şehirde ben halkın kesinlikle ezildiği tarafındayım Bayburt’ta siyasi çeteleşme var her partiden bu para belli bir çevrede dönüyor kararlar zaten belli ve göstermelik alınıyor hatta rüşvet gibi işlerin dahi hediyeyle örtüldüğüne şahit oluyoruz bu şehrin güzel insanları kendinize gelin bırakın bu siyaseti dürüst yönetici seçin hacıymış hocaymış vatan millet sakarya’ymış bekaymış hepsi düzen DEVLET kendi düzenini zaten sağlar bu da hükümet ve hükümetlerin işide değildir haddide Bayburt 21 Subat’ta kurtuldu ama bugunlerde hala esir göç devam etmekte işsizlik artmakta…
      BİR KARDEŞINİZ