Dolar 32,4643
Euro 34,8518
Altın 2.480,15
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayramlaşma Geleneği Tuzcuzade Mahallesinde Devam Etti

Bayramlaşma Geleneği Tuzcuzade Mahallesinde Devam Etti
4 Haziran 2019 14:17 | Son Güncellenme: 4 Haziran 2019 14:33
A+
A-

Bayburt’ta geleneksel bayramlaşma töreni Tuzcuzade Mahalle Odasında gerçekleşti. 

Ramazan Bayramı nedeniyle Tuzcuzade mahallesi, mahalle odasında gerçekleşen Bayramlaşma geleneğinde bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, Silahlı Kuvvetler Mensupları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde Mübarek Ramazan bayramını idrak ettiler. 

Programa, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburtlu İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa, Jandarma Komutanı Halil Murat Bilgiç, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Meclis Başkanı Süleyman Ağın, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşu ile az sayıda vatandaşlar katıldı. 

Programda, Vali Pehlivan, Milletvekilleri Mustafa Yeneroğlu ve Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve siyasi partilerin İl Başkanlarının birer konuşma yaptığı program İl Müftü Yardımcısı Zeki Kaya’nın yapmış olduğu dua ile sona erdi. 

Bayramlaşma programının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Bayburt Devlet Hastanesi, Şehit Aileleri ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden AA muhabiri Abdulkadir Nişancı’nın ailesi ziyaret edildi. 

Tuzcuzade mahalle odasında yapılan konuşmaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=_G0dAmw2cx4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.