Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Baykent Şelalesi Tamamlanmak Üzere

3 Ekim 2015 13:00 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2015 09:13
A+
A-

Bayburt’ta Baykent Şelalesi faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

Bayburt Zahit Mahallesi Baykent konutları yanında bulunan ve şehir merkezi Erzurum yolu çıkışında yapımı tamamlanmak üzere olan Baykent Şelalesine su verilerek denemeler yapılıyor. İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Baykent Şelalesi’nin temelleri 2012 yılında Bayburt Belediyesi tarafından törenle atılmıştı. Kontrolü, denetimi ve bazı işleri Bayburt Belediyesi tarafından yapılan Baykent Şelalesi tamamen bititildiğinde nasıl bir görüntü verceği vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=-OTEHhFmgqc

1 2 3 4 5 6 7

 

 

 

YORUMLAR

  1. suat dedi ki:

    İşlek bir şehirlerarası yol üzerine yapılmış saçma bir yapı, kim düşünmüş nasıl akıl etmiş anlaşılır değil, kamu kaynaklarının bu kadar gereksiz yapılara harcanması gerçekten üzüyor insanı. Ehil olmayan, belediyecilikle hiç ilgisi alakası olmayan kişiler seçildiği sürece olacak bu.

  2. murat ali dedi ki:

    bu eserı ortaya koyanlar bide gümüşhanede yapılan şelaleyı gelip baksınlar baska bıse demıyorum..

  3. hazar dedi ki:

    hadi yaptınız yaptınız eyvallahda yanlarını yeşilllik çiçekler vs yapmak varken istinat duvarlarıyla örmenin mantığı nedir çözemedım öyle bişiy yapınkı takdir edelim olmamış

  4. bihemta dedi ki:

    metin bey güzel noktaya temas etmiş. şelalenin kaba inşaatı bitti sanki ev sıvar gibi dışını harçla sıvadılar. o da yetmedi baktılar bi yerlerde tuhaflık var bari boyayalım dediler şimdi maviye boyanıyor. ya Allah aşkına bu memlekette hiç mi profesyonel bir iş ekibi yok. bırakın bu saçmalıkları da alt yapıya hız verin . bir yer yapılıyor orası bekliyor neyi bekliyorsa? neden su kanalizasyon yağmur suyu, evlere su bağlantısı neden aynı anda yapılmaz? yazık şu memleketimin heba edilen paralarına ve ya sabır çeken halkına.

  5. reis dedi ki:

    Bayburt belediyesi tarihindeki en rezil.en berbat ve belediye kaynaklarını en hoyratça .hesapsızca harcadığı dönem h.ali polat dönemi ile yaşamıştır. yüz karası bir tarihi geçmiş ve yapılan yatırımların halka ne gibi bir faydasının zerre kadar düşünülmediği sadace yandaşlarına para kazandırdığı bir beş yıllık dönem maalesef harcanmıştır……Bu döneme ait yapılan harcamaların hesabını ne akp yöneticileri ne şimdiki belediye başkanı nede bayburttaki siyasi partilerin yöneticileri hesap sormamış….usulsüz harcanan paraların nerelere akıtıldığını kimse öğrenememiştir……..çoruh nehrinin üzerine yapılan setler… yıkıldı….alt yapı çalışmalarına başlanmadan önceki yılda kaldırım ve cadde sokakların yıkılıp yeniden yapılması….baykent şelalesi…….şehir içindeki bayburt ilköğretim okulu yanındaki yani üstü kapatılan pönserek deresi üzerindeki caddenin ortasına yapılan ve yayanın yürüyemeyeceği dahi hesaba katamayacak kadar..süper zekalıların ürünü olan mermerlerden yapılma.. ortasıına havuz yaptırılan milyarlarca paranın boşa akıtıldığı yolun ortasındaki betonlaşmayı görmedikmi..saat kulesi çevresine harcanan paralar … sadece bunlarmı.yazsan bitmez…….o dönem akpnin belediye meclis üyeleri….akp teşkilatı bu yapılar yapılırken sizler neredeydiniz….. o dönemin belediye başkan yardımcıları siz ne yapıyordunuz…şehirde içmeye su bulamıyoruz……halk çeşmelerden su taşımaktan bıktı usandı…..ama h ali polatın üstün zeka ürünü olan baykent şelalesine taşıma su ile yukarıdan aşağı suyu akıtma aklı sayesinde memleketteki sorunlar giderilmiş olacak…. bu milletin parasını kim aklının estiği şekilde harcadıysa …fakir fukaranın hakkını ..parasını yandaşlarına…akıttıysa……belediye imkanlarından yaralanıp servet biriktirdiyse ALLAH’a havale ediyorum. …..zehir zıkkım olsun….bu milletin laneti üzerine olsun….

  6. sabır dedi ki:

    şehirde sürekli su kesiliyor yollar mayın tarlası gibi yapacağınız alt yapı çalışması olmaz olsun .

  7. mustafa dedi ki:

    bayburtun kışınına ancak bir kış dayanabilir diyorum. sonrası malum viran olur… geçmiş olsun

  8. SUSKUN dedi ki:

    bırakın görsel şovları,havuzlar,renkli ahenkli işleri ,musluklardan içilecek su akmıyo,işyerlerinde suyun tonu 4.5 tl,,yollar allahın belası olmuş, iller bankasından gelen paraları illa biryerlere harcamak gerekiyorsa ihtiyac duyulan şeylere harcayın lütfen şu veya bu partili değilim hiçte işim olmaz,oy vermem sandığa gitmem hepside vebaldir bunlara(tepedekilere) nasıl olsa bayburtlu küçük şeylerle ikna oluyo mantığıyla yıllardır memleket geri gitti durdu allah korkusu olsun biraz her yıl kaldırımlar sökülüp yeniden şuursuzca ve işin ehli olmayanlar tarafından yapılıyor ,bir kaldırım düşünün bir kısmı bodro karesi ,bir kısmı yol parkesi,bir kısmı engelli desenli ,bir kısmınada beton atılmış neresi burası ??? BAYBURT KALDIRIMLARI,yokmu altyapıdan imardan şehircilikten anlayan birisi,basamakla çıkılan evler dükanlar şimdi basamakla içine iniliyo her yol -kaldırım çalşımasında zemini 15 cm yukarı çıkarıyorlar venedik olmamıza az kaldı marangozlar gondol yapımına başlasa iyi olur.binlerce haraç vergi çeşidi var yetmemiş gibi birde araç park edilen yerlerden PARKOMAT haracı kesiliyo el insaf yahu kim onay verdi bu saçmalıklara bayburtlu nasılsa sineye çekiyo olanları tabi onay verenlerin tuzu kuru vatandaş değiller nasılsa esnaf gibi.etiket olmuş ya BAYBURT HUZUR ŞEHRİ diye kimse birşey demesin görmesin bilmesin,denilemeyeni anlayacaklar zamanla bizde dil yok diğerleri kendini bilir artık..

  9. metin dedi ki:

    gene güzel şehrimizi tüm ülkeye alay konusu yapıcak,saçma ve bir o kadar da zevksiz bir ucubeye imza atılmış.
    bunların hepsi eski başkanın bize kazıkları,hayır keçiören şelalesine benzer birşey yapsan neyse,3 metrelik basamaklar oraya hiç uymayan,uymayacak bir mavi renk ve buyrun size gariplikler şehri bayburta yakışır ucube.
    bu şehre yazık,bu şehirde yaşayan insanlarda edirnede ki,denizlide ki,ankara,istanbul,hatta hiç olmazsa elazığ,adıyaman,kars kadar hizmeti haketmiyormu,anca birileri önderlerinin izinde yaptım oldu,ben beğendim size ne gibi hareket ediyor.