Dolar33,0238
Euro35,9232
Altın2.509,24
BİST10.871,00
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C

Bayburt’un Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Bayburt’un Vergi Rekortmenleri Belli Oldu
4 Mart 2015 16:45 | Son Güncellenme: 5 Mart 2015 16:00
A+
A-

Bayburt Defterdarlığı 26. düzenlenen Vergi Haftası etkinliklerinde 2013 yılında  vergilendirme döneminde ilk 3 dereceye giren mükelleflere plaket verdi. 

Defterdarlık hizmet binasında gerçekleştirilen törene Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üinversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, defterdar Davut Karadağ, bazı kurum müdürleri ve işadamları katıldı. 

Kurumlar vergisinde birinci Tekinler Hazır Beton, ikinci Adıbeşler Turizm San. üçüncü ise Türkoğlu Petrol olurken, Gelir Vergisinde ise birinci Nurettin Burak, ikinci Hacıbey İpek üçüncü ise Osman Gülsüm oldu. 

Vergi rekortmenlerinin plaketleri Vali Yusuf Odabaş Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun tarafından verildi.

Bayburt Vergi Rekortmenleri 1Bayburt Vergi Rekortmenleri 2Bayburt Vergi Rekortmenleri 3Bayburt Vergi Rekortmenleri 4

YORUMLAR

  1. selamidedi ki:

    Bayburt’ umun çok değerli yöneticileri ve sevgili dostlarım arkadaşlarım, sizi tebrik ediyorum ve kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.1990/1991/ 1992 yılların dada ben Bayburt’a VERGİ rekortmeni olarak ikinci olmuştum lakin o dönem siyasi konumum yüzünden ban plaket verilmedi.ben hiç bir zaman o yapılan yanlışı unutmadım içimde bir nükte kaldı. bu gün bu tablo bu haber beni çok mutlu ediyor.saygı ve Sevgilerimle .