Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 23°C
Çar 26°C

Bayburt’un Tatil Köyü “Saklı Cennet” Tatilcilerini Bekliyor

29 Haziran 2018 10:41 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2018 23:23
A+
A-

Bayburt’ta yaz aylarında tatilciler için önemli bir mekan haline gelen Saklı Cennet Tatil Köyü’ne her yaz sezonu gibi bu sezonda yoğun ilgi var. 

Okulların tatil olması ve 24 Haziran seçimleri sonrası tatilciler ülkenin bir çok yerine olduğu gibi Bayburt’a gelerek tatillerini geçirmek başladılar. Bayburt Belediyesine ait olan ve son yıllarda yoğun bir ilgi görmeye başlayan Saklı Cennet, tatilcilerini ağırlamaya başladı. 

İl dışında ve yurt dışında yaşayan bir çok Bayburtlunun ailesiyle birlikte istediği sürece kiralayıp kalabilercekleri evler her türlü ihtiyacı karşılayacak düzeyde donatılmış durumda. 

İl dışından gelen Hamit Güzbüz ailesiyle birlikte Saklı Cennet’i tercih edenlerden birisi. İzmit’e göç eden ve orada yaşayan Gürbüz, ilk kez burada kaldığını ve çok memnun olduğunu dile getirerek, “ Yaz aylarında sıcaktan kaçanlar sahil kenarlarına gidiyor. Oralarda barınma ve tatil yapmak çok pahalı. Ama burada yayla havası ve temiz bir ortamın yanı sıra ekonomik imkanlarla tatil yapabiliyorsunuz. Biz aile olarak 6 kişiyiz. Evlerde her türlü imkan var. Rahat bir şekilde tatil yapabiliyoruz. Günlük 100 TL lik bir imkanla 6 kişi kalabiliyorsunuz” dedi. 

Burada kalan ailelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için küçük bir büfe yapılmasını isteyen Hamit Güzbüz, ulaşım konusunda belediyenin servis hizmeti vermesinde yarar var şeklinde konuştu. 

Yaz aylarında yayla havası imkanından yararlanmak isteyenlerin ve sakin ve sessiz bir şekilde kafasını dinlemek isteyen tatilcilerin adresi haline gelen  şehir merkezi çilçil mevkiinde bulunan Saklı Cennet Tatil Köyü’nün kapasitesinin yarısı şuana kadar dolmuş durumda.

https://www.youtube.com/watch?v=2JHi2kBKZi4

YORUMLAR

  1. bayburt dedi ki:

    İşte şehirdeki açığın giderilmesi ve güzel hizmet budur. Halkında doğru güzel hizmetleri takdir etmesi dile getirmesi yapılan sacma sapan işlere de tepkisini göstermesi gerekli. Gerçekten son dönemdeki güzellikleri alkışlıyoruz bi de şu ankara-istanbul kavşağındaki viyadük denilen gereksiz hatta hergün sıkıntıya kazaya neden olan beton yığınınıyıkıp atsalar çok güzel olacak

  2. Gurbetten dedi ki:

    Önerim, buraları TOKİ’ye verin, ÇOK KATLI SAKLI CENNET
    tatil köyü yapsınlar…..!

  3. ahi dedi ki:

    çevre düzenlemesi çok yetersiz çiçek sösleme yapılmalı

  4. bayram dedi ki:

    benim güzel memleketimde bayburtta böyle bir güzelliğe sebep olanlardan allah razı olsun
    herkese selamlar