Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’un Doğal Plajına Yoğun İlgi…

29 Temmuz 2018 19:18 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2018 21:06
A+
A-

Bayburt son yılların en sıcak yaz dönemini yaşarken serinlemek isteyenler ilk adresi Çoruh Nehri oluyor. 

Nehir suyunun yerleşim alanlarına uzak ve temiz olması nedeniyle Kopuz Köprüsü diye bilinen yerde yüzerek serinlemek isteyenlerin ilk adresi burası oluyor. Vatandaşların isteği üzerine Belediye tarafından nehrin bir bölümüne serilen kumun istekleri tamamen karşılamadığını ve söz konusu kumun nehirde bataklık oluşturduğunu dile getiren vatandaşların farklı istekleri var. 

Özellikle gençler başta olmak üzere il dışından sıla ziyaretine gelen bir çok vatandaş yüzme yerinin kirli ve bataklık olması nedeniyle istedikleri şekilde yüzemedikleri, ayrıca kamelya ve benzer dinlenme yerleriyle birlikte güneşlenme imkanı için şezlongların bulunmasını istediler. Ayrıca nehir içerisinde çok sayıda bulunan büyük çaplı kaya parçalarının sakatlıklara neden olduğunu ifade ederek belediyeden çözüm talep ettiler.

https://www.youtube.com/watch?v=6EiQCRgjJE0

YORUMLAR

  1. ESRA dedi ki:

    BELEDİYEMİZDEN ESENTEPE MAHALESİNEDEKİ YOLLARADA BİR AN ÖNCE HIZ KESİCİ İSTİYORUZ..ARAÇLAR ÇOK SÜRATLI ESENTEPE MAHLLESİNDE BİR TANE YOLLARA YAPILAN HIZ KESİCİ YOKTUR.

  2. bihemta dedi ki:

    öncelikle halkın duygularına tercüman olduğunuz için teşekkür ederim. işte bayburt ve bayburtluya verilen değer bu kadar. bu müthiş potansiyele bu sonuç olmamalı. keşke çoruha hiç dokunmasaydınız da millet doğal haliyle yüzebilseydi. serilen kum taş kırması kirli şap kumu üstelik silindirrle de ezilmiş. uzanıp güneşlenmek ne mümkün. nehrin özellikle kenarları bataklığa dönmüş. hesten karışan su, suyu kirletiyor ve yeterince güneş görmediği için serin. gez köyü karşısında hesten yukarıda su çok temiz ve sıcak akıyor ama yüzülecek yer yok. kendi imkanlarımızla yaptığımız yer vardı orayı dümdüz etmişler. bayburtta imkanlar zaten kısıtlı olanı da yok ediyorlar. bu yollardaki her on metrede bir hız kesici ve yüzme yüzünden zorla göç ettirecekler.

  3. ZEYNEP dedi ki:

    BAYBURTTA DÜGÜNLERDE EVLERİN ÖNÜNDE SİLAH ATILMASINA YANİ MAGANDALARA SESLENİYORUZ BU MAGANDALARI EMNİYETE POLİS GÜCLERİNE BURADA DUYURMAK İSTİYORUZ….VE ÜSTELİK HER GEÇEN GÜNDE MAGANDA SAYISI BAYBURTTA ARTIYOR…….SAYIN VALİME SAYIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE DUYRULUR.