Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
BİST 8.740,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt’tan Galatasaray futbol akademisine girmeyi başardı

Bayburt’tan Galatasaray futbol akademisine girmeyi başardı
15 Haziran 2022 21:31
A+
A-

Bayburt Esentepe Mahallesinde ikamet eden 9 yaşındaki Muhammed Hattab Arslan İstanbul’da düzenlenen U 9 futbol akademisi seçmelerini geçerek akademiye girme başarısını elde etti.

İstanbul’da 11-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve Beşiktaş, Başakşehir ve Galatasaray seçmelerine katılan Arslan, 3 takımın seçmelerini başarıyla geçerek akademiye katılma hakkını elde etti.

Bayburt’taki genç yeteneklerden birisi olan Muhammed Hattab Arslan, Bayburt Grup Özel İdarespor ve Bayburt Gençlikspor takımlarının alt yapılarında, Mustafa Tekdemir ve Sinan Ayaz hocaları tarafından yetiştirildi.

Eylül ayıda her 3 takım tarafından futbol akademine katılması için davet edilen Muhammed Hattab Arslan’ın Galatasaray Futbol Akademisini tercih edeceği öğrenildi. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Suçukanlı dedi ki:

    Yürüyerek adam geçiyor.
    Müthiş bir sol ayağı var
    Maşallah

  2. Zakzıklı dedi ki:

    Emre kardeşimin çocuğu için verdigi bu mucadeleye ben şahidim. Hattabın futbolunu izleyen bir kişinin ona hayran kalmaması imkansız.
    Benim için gelecegin Neymarı dır.
    Allah yolunu izini açık etsin

  3. Suat dedi ki:

    Maşaallah Allah nazardan saklasın türkiye nin en yetenekli futbolcusu olacak inşaallah acayip yetenekleri var bi yaşta futbol zekası mükemmel bilekleri lastik gibi inşallah bahtı açık olur

  4. Alperen AKBULUT dedi ki:

    Hattab kardeşimi cani gönülden tebrik ediyorum, altyapının ne kadar önemli olduğunu ve şehrimizde bu kapasite nice çocuk yetişeceğine hep birlikte şahitlik ediyoruz.
    Gurur duyduk…
    Yeni bir Hakan Çalhanoğlu yetişiyor inşallah.
    Bahtın açık olsun.
    Babası Emre abimizin fedakarlığı gözardı edilmemeli.
    Aile desteği çocuklarımıza her anlamda büyük bir kazanım.