Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor oy

Bayburt’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor oy
28 Mayıs 2023 18:58 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2023 08:19
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor oy oranı Bayburt’tan çıktı.

Bayburt’ta 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan 39.783 oy alarak yüzde 82.54 oranına ulaşarak rekor bir oy almış oldu.

Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8.416 oy alarak yüzde 17.46 yüzdesinde kaldı.

14 Mayıs Cuhurbaşkanlığı seçimlerinde Bayburt’tan Recep Tayyip Erdoğan 38.738 oy alarak yüzde 78.86 oy oranın ulaşmış, Kemal Kılıçdaroğlu ise 7.554 oyla yüzde 15.38 oy çıkarmıştı.

Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı seçildi

Ülke genelinde gerçekleşen  Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 52,17 ‘ni alarak yeniden kazandı.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Rccp cyln dedi ki:

    Kesin CHP’li…togg otomobili kutladık.siha İHA TCG Anadolu top y
    Tank tüfek füze roket bomba momba…yollar köprüler tüneller barajlar vs.vs.en onemliside hain domuzların yenilgisini kutladık yegen

    1. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      İNSANIN KARAKTERİ KULLANDIĞI USLUPTEN BELL OLUR

      1. kurban dedi ki:

        Ceddehen rehmet

      2. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

        İnsanın karakteri kullandığı usluptan belli olur demek istemiştim yazarken yanlış yazmışım.

  2. Orhan dedi ki:

    28 mayıs akşamı olan sevinç gösterilerini sizlerin anlamasını zaten beklemiyoruz sadece halkın demokratik duruşuna saygı duyun bu memleketin TBMM de 5 vekili var (bu da dip not )

    1. Emre ekol dedi ki:

      Seçimi 5.5 milyon Suriyeli seçmen kazandırdı

    2. TARFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      NASIL DEMOKRATİK DURUŞMUŞ BU ANLAT BAKALIM ? BEN BU SEÇİMİN DEMOKRATİK ŞARTLARDA YAPILDIĞINA KATILMIYORUM…HALKIN TERCİİHİNE HER ZAMAN İSE SAYGIM VARDIR.. AMENNA.. AMA DEMOKRATİK SEÇİM OLSAYDI HALK BİLİNÇLİ OLARAK SANDIĞA GİDER BELKİDE MEVCUT OY VERMESİNDEKİ SAİKLER DEĞİŞECEKTİ VE BU DA NE ŞEKİLDE SANDIĞA YANSIYACAKTI , ONU DA ALLAH BİLİR…

  3. Emre ekol dedi ki:

    Suriyelilerin ülkemizde kalıp bize yük oluşunun zafer kutlamaları Bayburt’ta coşkuyla sevinçle yapıldı

  4. MTK dedi ki:

    İşsizliğin bitirilip göçün önlediğini mi kutladınız?
    Hastanenin tam teşekküllü hizmete geçtiğini mi kutladınız?
    Fabrikaların açılmasını mı kutladınız?
    Ekonomik krizin bitmesini mi kutladınız?
    Yolların düzeltilip, şehrin güzelleşmesini mi kutladınız?
    Bayburt’un kalkınmasın mı kutladınız?

    20 yıldır Bayburt Erdoğan ve Akp diyor da Erdoğan ve Akp Bayburt’a ne verdi/veriyor?

    1. İSYANKARGENÇ dedi ki:

      doğruları yazan bir yazı onlar takım tutar gibi parti tutuyor iki yalan soluganla cahil halkı kandırıyorlar algı yapıyorlar sonra karşı görüş pkk vatan haini bunlar da vatan sevdalısı fetoyu kimin beşleyip büyüttü onu da biliyoruz :d

  5. Orhan dedi ki:

    13.Cumhurbaşkanlığı seçimini 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazanmıştır.gerisi lafı güZaftır..kadrolu yorumcu arkadaşlara duyurulur

  6. BİTMİŞESNAF dedi ki:

    gidip araştırma yapın üniversite mezunları kime oy veriyor 7 den 70 e araştıran cahil kesme hitap edip seçim kazandı rte 1 paket çaya 1 paket makarnaya oy sattılar sandıkları değistirdiler Allah soracak elhamdülillah rahat olun siz bizim hayallerimizi kim yıktı ve ona yardım etti ise ALLAH da onların hayallerini yıksın inşallah.

  7. Garip dedi ki:

    Birleşebirleşe yeneceğiz herşey çok güzel olacak az kaldı diyenler sesiniz çıksın bir erdoğan bir bahçeli iki yiğit çıktı tüm dünyaya ve topunuza meydan okudu artık konuşmaya hakkınız yok daha ne diyeyim iyi ders verdiler

    1. MEÇHUL KAHRAMAN dedi ki:

      BİRLEŞMEKTEN ZARAR GELMEZ. BÖKÜNMEKTEN ZARAR GELİR…AYRIMCILIKTAN ZARAR GELİR BU NASIL MANTIK….

  8. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLMADI. KEŞKE DEMOKRATİK OLAYDI DA BU SEÇİMDE KENDİNİ EN İYİ İFADE EDEN HALKA GÜVEN VEREN BİR CUMHURBAŞKANI SEÇİLEYDİ… BU İSTER A PARTİ LİDERİ İSTER B PARTİ LİDERİ OLSUN FARKETMEZ. CUMHUR BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DA BÖYLE SEÇİLSEYDİ GÜZEL OLMAZMIY DI? DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEK TAVİZ VERMEK NE KADAR DOĞRU ? MADEM BAŞKANLIK SİTEMİ BENİMSENİYOR O ZAMAN DA BAŞKANLIK SİTEMİNİ DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE İŞLETMEK DOĞRU OLMAZMIYDI ? ÇIKSAYDI ADAYLAR KARŞI KARŞIYA GELSEYDİLER KURALLAR İDARESİNCE ER MEYDANINA ÇIKAYDILAR HALKDA BİLİNÇLENSEYDİ KÖTÜ MÜ OLURDU ?

  9. Murat6969 dedi ki:

    Bu ülkede oy para için verilmez dava için verilir Bayburt gerekeni yapmıştır adamsın bayburt burada yorum yazanlar 100 yıl önce Halep vatandı bugün Suriye oldu afgan dediğiniz nüfus yüzde 70 Türk siz nasıl orta Asya ile bağ kurup büyük Türk birliği kuracaksınız olurmu öyle şey 100 yıl da bu millet beyin olarak küçüldü çok şükür bu zihniyet 100 600 yıl önce yoktu olsaydı istanbul bile fetih edilemezdi

    1. Sinirli dedi ki:

      Çok komik ya, cidden çok komik. Ülkedeki mültecilerin açtığı problemlerin farkında değilsiniz cidden. Bu insanlar senin benim hepimizin hakkını yiyor. Senin evladının geleceğinden çalıyorlar ama farkında değilsiniz. Senin çalışıp düzgün bir hayat süreceğin işlerde bu adamlar çalışıyorlar, işverenler mülteci tercih ediyor. Neden? Çünkü o adamlara sigorta ödemek zorunda değil, o adamlar kaçak ve gidip hastanede istediği tedaviyi olabiliyor. Hiç mi düşünmüyorsunuz gelecekte bu adamlar bu ülkede hak iddia ederse ne yaparız diye?

    2. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

      KİM OYUNU PARA İÇİN VERİYOR NEDENSE BU SEÇİMDE MESNETSİZ İDDALAR SEÇİMDEN SONRA DA SÜRÜYOR…

    3. hüseyin dedi ki:

      Çok aydınlandım teşekkür ederim. :)))
      Yahu Halep Bayburt kadar Türk yurdudur.
      Halep Kerkük kadar Türk yurdudur.
      Kalep Musul kadar Türk yurdudur.
      Suriye demek Halep demek değildir.
      Suriyelilern Türkiyey göçü sayenizde Suriyenin kuzeyinde kurulacak kürdistan demektir. Anlayacaksınız iş işten geçecek sonra dönüp bize bu kaçkınları buraya siz getirdiniz diye en yüksek perdeden bağıracak kendinizi temize çıkaracaksınız. Tıpkı iki hafta önceki seçim öncesinde pkk fetö ortaklığınızı unutup bizlere pkk lı dediğiniz gibiç

  10. Hakan dedi ki:

    Cumhurbaşkanının kazanmasını istiyoruz ama bayburt yanlış yapmaya devam ediyor ” rekor , rekor , rekor ” elde var ” sahipsizlik , işsizlik, şehirden göç.. vb ” umarım kaderin değişir şirin şehir..

  11. hüseyin dedi ki:

    Yüzde 82 oy veren hemşerilerim umarım her biriniz bir suriyeli bir afganı alır beslersiniz. benim vergilerimle suriyeli besleyene haram zıkkım olsun..

    1. Cem dedi ki:

      Dedelerinin beraber şehit olduğu insanların beraber yaşaması gayet makul bir durumdur

      1. Hakan dedi ki:

        Sence onlar da öyle düşünüyor mu ?????

      2. TARFSIZ TARAFTAR dedi ki:

        HER ŞEY DENGE ÜZERİNE KURULUDUR.. BİZ ZATEN TÜRK SOYLU YABANCILARI SENELERDİR KABUL EDİYORUZ.. BİZ MÜLTECİ (SIĞINMACI) SORUNUNDAN BAHSEDİYORUZ… TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI MI OLACAKTIR ? BU ÜLKE 20 SENEDEN FAZLADIR AFGANLILARI ZATEN ÜLKEMİZE KABUL EDİYORUZ AYNI ŞEKİLDE TÜRK SOYLU YABANCILARI DA.. AMA BUGÜNE KADAR DA HİÇ GOCUNMADIK ZATEN…GELİŞMİŞ ÜLKELER GÖÇ PROBLEMLERİNİ NASIL AŞIYORSA TÜRKİYE DE AYNI ŞEKİLDE BU SORUNLARLA BAŞEDEBİLMELİDİR DİYORUZ.

      3. hüseyin dedi ki:

        Dedelerim onlarla beraber yaşamadılar. Onlar dedelerimin yönetimi altında yaşadılar. Size tarihi kim öğretiyorsa yalan söylemiş.

  12. İSSİZBİRİ dedi ki:

    İNSAN HİÇ OLMASSA TEPKİ OYU VERİR ORANI DÜŞÜRÜRKİ BAYBURTA BAKSINLAR AMA BİZİM HALKIMIZDA O DÜŞÜNCE YOK OLMAYAKCA DA BAYBURT BÖYLE GÖÇ VERMEYE SAHİPSİZ KALMAYA DEVAM EDECEK HABERİNİZ OLSUN YAZIKLAR OLSUN .

  13. burakbaba dedi ki:

    aferim halkım siz böyle yaptıkca bayburt gelişmeyecek afaerim tekpisizlige devam .

    1. hacı ali bayburtlugil dedi ki:

      25 yıldır akp,sn erdoğan,dedi.akıl tutulması olmaz olamaz,BUBİR VİZYONDUR.slm

      1. BURAK KURTULMUŞ dedi ki:

        aghahg aha hacı ali bayburtlu gil dayılar saglam tabi cabasız makam sahibi siz oluyorsunuz kardeşim vizyonsuzluk da budur slm .

  14. Bayburtlu dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun inşaallah Bayburt yine üzerine düşeni yaptı

    1. Mahmut dedi ki:

      Keşke onlarda bayburt için üzerlerine düşeni yapsalar.size müstahak.

      1. Esnaf dedi ki:

        Aradığım yorum teşekkürler inşallah yaparlar.