Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt’tan Başsağlığı Mesajları

Bayburt’tan Başsağlığı Mesajları
11 Aralık 2016 15:22 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2016 08:46
A+
A-

İstanbul Beşiktaş’ta peş peşe meydana gelen bombalı saldırıda yaşamlarını yitiren şehitlerimiz için Bayburt’tan başsağlığı mesajları.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Terör Saldırılarıyla İlgili Mesajı

Dün akşam İstanbul, Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısı sonucu şehit düşen başta Bayburtlu kardeşimiz Polis Memuru Hamit Şahin olmak üzere, saldırı sonucu hayatını kaybeden tüm evlatlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyor, ayrıca aynı saldırıda yaralanan ve tedavisi devam eden Bayburtlu Polis Memuru Muammer Ateş kardeşimize ve diğer yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bilinmelidir ki; bölücü ve yıkıcı şer ittifaklarının her türlü saldırısına karşı vatanını canan bilip canından vazgeçen yiğit evlatlarımızın kanları asla yerde kalmayacaktır. Tarihte çok hain gören bu millet, vatanına, namusuna, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine kast eden hain ittifakları sabır, metanet, azim ve kararlılığıyla parçalamaya muktedir olduğunu bir kez daha gösterecektir. Bu uğurda şühedanın emanetine sahip çıkmak bizlere bir namus borcudur. Bu vesileyle İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  

Bölücü ittifaklar, hain şer odakları, katilliğe memur maşalar bilmeliler ki; yılmayacağız, yıkılmayacağız.

Milletimizin başı sağolsun… 

Belediye Başkanı Mete Memiş’in Başsağlığı Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş İstanbul Beşiktaş’ta bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu aralarında Bayburt’un Sorkunlu Köyü nüfusuna kayıtlı Hamit Şahin’inde bulunduğu çok sayıda polis ve sivil vatandaşın şehit düşmesi dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında bu hain saldırıların Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurgulayan Başkan Memiş şunları ifade etti.

İstanbul Beşiktaş’ta bölücü terör örgütü tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu aralarında ilimiz Sorkunlu Köyü nüfusuna kayıtlı Hamit Şahin kardeşimizin de bulunduğu  çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımızın şehit düştüğü, birçoğunun da yaralandığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin birliğine ve huzuruna kasteden bu hain saldırıyı destekleyen şer odakları ve onların taşeronluğunu yapan hain ve bölücü terör örgütü bilsin ki bu aziz milletin birliğini ve beraberliğini hiç bir zaman bozamayacaklardır. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, Hamit Şahin kardeşimizin şahsında tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise Yüce Rabbimizden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.