Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta zabıta ekiplerinden fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi

Bayburt’ta zabıta ekiplerinden fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi
12 Ocak 2023 18:36
A+
A-

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet alması için kent merkezinde bulunan fırın denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Zabıta ekipleri rutin denetlemelerde hijyen, fiyat, gramaj, ruhsat ve işletmelerin fiziki şartlarıyla ilgili incelemeler yapıyor.

Eksiği olan işletmelerle ilgili eksikliklerin giderilmesi hususunda tutanak tutan zabıta ekipleri, kurallara uyan fırınlara ise teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Hasan bayram dedi ki:

    Bilinen bir pideci vardı.gerçi hala var ya.bir elinde sigara digerinde kıyma.ver Allahim ver.

  2. Yorgun isyankar dedi ki:

    Ekmeye zam gelecek bunlar milletin gözünü. Boyuyor

  3. Kaleli dedi ki:

    Daha geçenlerde fırıncı gardaşım her hal ortalığın rahatsızlığına yakalanmış. Öksüre öksüre balgamını çıkara çıkara ekmek yoğuruyordu. Ekmek yoğurma alanında hepsi maskeli olması gerekmez mi? Toplum da alışmış her hal kimse tepki de duymuyor. Parmağını da tükürükler artık, ekmek yoğururken öksürür de normal bunlar . Denetleme yapanlar onlar da denetleme yerinde maskesiz. Orada o an hapşırmadığı, öksürmediği ne malum? Al birini vur birine… Allahtan sade eldiven takmışlar. Eldivenler de temiz ise…

  4. bayburtlu garip dedi ki:

    Hangi hijyen acaba. Hamur yoğururken maske mi takmıyorlar? Vatandaşa ekmek verirken parmaklarına mı tükürmüyorlar? Öyle kuvvetli parmaklarını ağzına götürüp tükürükleyerek torbayı açıyorlar ki…. Ekmekte tükürüklü parmak izleri kalıyor. Yiye bilirsen ye… Bazen ekmeği fırından çıkarırken tezgaha yerleştirirken yere düşüp kalkanlar ayrı… İstisna birkaç fırın belki vardır dikkat eden ama yüzde doksan dokuzu böyle maalesef. Denetleyenler bunları da her hal dile getiriyordur. Yoksa onlar da mı bilmiyor? Geçen meşhur fırının birinde içinde kara kara şeyler çıktı. Kendilerine götürdüm gösterdim. Temizliğin ne olduğunu maalesef bilmiyoruz.

  5. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Hayırlı denetimler ,devamlı yapılmalı.. Bu vesileyle yaşanmış Bayburt fıkrası anlatalım. Vatandaş ekmeği fırından alır evine gider, ekmeği keser içinden , un çuvalına ait bir iplik çıkar.. Tekrar ekmeği alır, hızla fırına döner ,bağırarak utanmıyor musunuz , ekmekte iplik çıktı diye ,şikayetçi olur.. Fırıncı rahat bir şekilde cevabı patlatır , abi ne diyirsen ?.. takım elbise mi beklirdin. Hayırlı günler..