Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt’ta Yeni Hastanenin Kaba İnşaatı Tamamlanıyor

Bayburt’ta Yeni Hastanenin Kaba İnşaatı Tamamlanıyor
2 Ağustos 2018 10:11 | Son Güncellenme: 5 Ağustos 2018 17:14
A+
A-

[responsivevoice_button buttontext=”SESLİ OKU” responsivevoice_button voice=”Turkish Female”] Bayburt’ta yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesinin kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. 

2017 yılında yapımına başlanan ve 2018 yılında tamamlanması hedeflenen 200 yataklı hastanenin yapımı aralıksız devam ediyor. Bu yıl hizmete girmesi beklenen hastane 12 kattan oluşacak ayrıca 55 poliklinik, 12 yataklı klinik, 7 ameliyathane ve 25 yoğun bakım ünitesi yer alacak.

https://www.youtube.com/watch?v=A-S9whkpijM

 

 

YORUMLAR

  1. Ali dedi ki:

    Bina ile olmuyor Ne kadar bina yaparsan yap. Hizmet yok. Dr Yok Yok Yok

  2. Erkan dedi ki:

    Ömer Faruk beye katiliyorum.
    Merak ediyorum bizim insanimizin kac tanesi cevre illere tahliye edilip de cenazesini oralardan geri getiriyorlar?
    Nasil bir hastane varki Bayburtta biraz ciddi bir vaka oldumu aninda ya trabzona veya Erzuruma gönderiliyor. Tabiki bu ara ciddi vakit kayibi oluyor.
    Kesinlikle sürekli yeni hastane binasi yaparak bu is cözlmiyecegini hala niye anlamiyorlar? Sürekli Insaat projeleriyle bir seyler yapiliyor havasi vermenin ne anlami var?
    Su anki hastanenin insaati yapilirken de ayni hava esmisti fakat hic bir sey degismedi. Gelecektede degisecegini inanmiyorum, ta ki cimento yerine nitelikli insan gücünde degerin oldugunu anlasilana kadar. Malesef bu istikamette her hangi bir mentalite degisme sinjali yok.
    Saygilarimla

  3. Ömer Faruk dedi ki:

    Hastane yapmak yerine doktor getirseniz daha iyi hizmet vermiş olursunuz. Şu an kaç tane branş doktoru var endokrin yok kadın doğum yok. Bir kan tahlili vermek için çevre illere gitmek zorunda kalıyoruz.Bir tane hastane var hizmer sıfır hijyen sıfır, hastaneye sağlam giren hasta çıkıyor. Uzman nitelikli doktor istiyoruz. Kitaba bakarak ilaç ismi yazanları değil.