Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

Bayburt’ta yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
30 Aralık 2021 11:40 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2021 16:05
A+
A-

Tuzcuzade Mahallesi Vali Nihat Üçyıldız Caddesinde bir apartmanın ikinci katında yaşayan İsmet Ersoy (85)  evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, yıllarca Almanya’da yaşadıktan sonra Bayburt’a yerleşen ve tek başına yaşayan İsmet Ersoy’u tanıyanların kendisinden iki gün haber alamadıklarını polis ve acil sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaldığı dairenin kapısını açan ekipler yaşlı adamın cansız bedenini buldu.

İsmet Ersoy’un cenazesi Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

YORUMLAR

  1. Numan Erengil dedi ki:

    O “yalnız yaşayan yaşlı adam”,bir zamanlar Cumhuriyet caddesinde ki en güzel lokantalardan birisinin sahibi olan ,Baybut’un itibarlı şahsiyetlerinden,Kavurmacı Şevki efendi namı ile maruf,merhum Şevki Ersoy’un oğlu İsmet Ersoy’ dur.
    1955-60 lı yıllarda boks sporu ile uğraşan merhum ağabeyimiz milli takımda eldiven giymiş ve uluslararası başarılara imza atmıştır.
    Benim bildiğim dört erkek kardeştiler.Ailesinin tanıdığım diğer fertleri gibi mert dürüst haysiyetli bir kişiliği vardı.
    Uzun yıllar Bayburt’tan ayrı kaldıktan sonra emeklilik hayatını Bayburt’ta geçirmek için geldiğinde,onun tanıdığı ve onu tanıyan çok az insan olduğunu gördü ve bir çoğumuz gibi “öz yurdunda garip” olarak yaşadı.
    Ve nihayet evinde yalnızlık içerisinde Hakka yürüdü.Değerli ağabeyimize Cenab-ı Allah’ımdan rahmetler ihsanını niyaz eyler,ailesine ve sevenlerine taziyetlerimi sunarım.
    Bir garip öldü diyeler
    Üç günden sonra duyalar
    Soğuk su ile yuyalar
    Söyle garip ben niceylin, demiş Yunus.Tesellimiz Hz.Resûllulahın “ne mutlu gariplere” müjdesidir.