Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Bayburt’ta üretime hanım eli değdi, iş yeri büyümeye başladı

Bayburt’ta üretime hanım eli değdi, iş yeri büyümeye başladı
2 Haziran 2020 10:37 | Son Güncellenme: 2 Haziran 2020 11:16
A+
A-

Bayburt’ta kısa bir süre önce üretime başlayan ve önemli gelişmeler kaydeden SA-Ni Lezzet Dünyası İşletmesinde ürün çeşitleri her geçen gün çoğalmaya başladı.

Kayışkıran Sanayi Sitesinde üretiminde beş aydır devam eden işletmede çalışan kadınların ürettiği doğal ürünlerin sayısını çoğaldıkça, il merkezi dahil olmak üzere çevre iller ve yurt dışından gelen talepleri karşılamak için günlük üretim kapasitelerini artırmaya başladılar.

İşletmede çalışmaktan ve üretime katkı sunmaktan memnun olduklarını dile getiren kadınlar, Mantı, Kadayıf, Ziron, Erişte, Kuşburnu marmelatı ve birçok unlu mamulün   üretiminde kendilerine iş imkanı sağlayan işletme sahibi Kemal Karakara’ya teşekkür ettiler.

SA-Ni Lezzet Dünyası İşletme Müdürü Arzu Karakaya kameralarımıza yaptığı açıklamada, üretimini gerçekleştirdikleri ürünleri tek tek tanıtırken ürünlerin tamamen organik yollardan üretildiğini hiçbir katkı maddesinin kullanılmadığını dile getirerek, satışa sunulan ve her geçen gün taleplerin artmaya devam ettiği ürünlerin şehir merkezinde birçok işyerinde satıldığını ifade etti. İşletme müdürü Arzu Karakaya’nın detaylı açıklamalarını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Diğer taraftan Bayburt’lu işadamı olan ve kendisi 40 yıldır Ankara’da yaşayan Kemal Karakaya’nın Bayburt’a neden yatırım yaptığını ve mevcut üretim işletmesinin dışında Bayburt’ta yeni hangi sektörleri hayata geçireceği ve Bayburt için yeni düşüncelerinin neler olduğunu Çarşamba akşamı 21.30 da Bayburt Medya tarafından yayınlanacak olan Memleketten Haber Var programına konuk ederek kendisine soracağız.

https://www.youtube.com/watch?v=V7PeWhTa2gU

 

 

YORUMLAR

  1. M. Fatih ULUCA Kocaeli dedi ki:

    Sa Ni lezzet dünyasını ilimizde ve ülkemizde bir marka haline getiren ve Bayburtumuzu lafla değil icraatla tanıtan işadamı Kemal Karakaya işletme müdürü Arzu hanıma ve tüm çalışanlarına teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

  2. Hüseyin dedi ki:

    BU ÜRÜNLER BAYBURT’TA HANGİ MARKETLERDE SATILIYOR???BEN BİR TÜRLÜ RASTLAYAMADIM. BENCE BÜTÜN BAYBURTLULARIN DESTEK VERMESİ LAZIM Kİ BU VB. YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM ETSİN.

  3. nesimi dedi ki:

    Artık bizimde dışarıdan gelenlere gururla sunacağımız memleketimize özgü ürünlerimiz var çok mutlu olduk değerli iş adamımıza teşekkür ederiz bol kazançlar.

  4. melek dedi ki:

    Merkezde bir satış mağazası açsanız çok iyi olur elinize sağlık bu gibi değerlere basında yer veren bayburt medyaya da şükranlarımızı sunarız.

  5. Medya sessiz dedi ki:

    Helal olsun Bayburt’a daha çok yatırım yapılmalı.bayburtlu tonlarca iş adamı ve yüksek makamlarda bulunan insanlar var medya bu kişilere ulaşarak onları Bayburt’a davet edebilir ve yatırım yapılmasını sağlayabilir

  6. ESLEM dedi ki:

    Kemal beyi, Bayburt’umuza yaptığı bu yatırımdan dolayı tebrik ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Maddi yönden bu ve benzeri istihdam alanı oluşturabilecek gücü olan bütün Bayburtlu hemşehrilerimizi Bayburt’umuza yatırım yapmalarını arzu ediyoruz. Bayburt dışında oturup da Bayburt aşkıyla yanıp tutuştuğunu iddia eden zenginlerimizden böyle beklentilerimiz var. İnşallah şehrimize iş ve istihdam alanı oluşturabilecek yatırımlar bir an önce yapılır.

  7. Lütfiye dedi ki:

    Bayburtluluk protokolde yer almakla değil bu memlekete yatırım yapmakla olur bu yüzden Kemal bey sizi tebrik ediyorum. Ayrıca Kemal Bey’in bu kadrişinaslığını Bayburt için bir fırsata çevirmek gerekir.

  8. Yunus Özden dedi ki:

    Sayın Kemal Karakaya beye hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ederiz. Arzu hanım da maşallah gecesini gündüzüne katıp arkadaşlarıyla beraber özverili bir şekilde çalışarak bayburdun gurur duyacağı bir lezzet durağı meydana getirmiş emeklerine sağlık bir Bayburtlu olarak gurur duyuyoruz.

  9. Ali dedi ki:

    elinize emeğinize sağlık . Hem harika bir hizmet hem harika bir lezzet. Bayburt için de güzel bir istihdam