Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Bayburt’ta Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruldu

Bayburt’ta Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruldu
26 Nisan 2022 08:56
A+
A-

Bayburt’ta yaşayan Trabzonlular, Trabzon Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini yapılan çalışmaların ardından kuruldu. Bayburt’ta Genç Osman Mahallesinde bulunan derneğin Başkanı Osman Birinci oldu.

Genel Kurul sonrası başkan seçilen Birinci’nin açıklaması şöyle:

“Bayburt’ta yaşayan hemşerilerimizin birlik beraberliğini tesis etmek, Trabzon kültürünü Bayburt’ta da yaşatmak amacıyla kurduğumuz derneğimiz zamanla yardımlaşma ve dayanışma konusunda önderlik yapmayı hedeflemektedir. Bu anlamda Bayburt’ta açılan ilk dernek bizim derneğimizdir. Derneğimizin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tek liste olarak girdiğimiz genel kurulumuzda şahsıma ve yönetim kurulumuza gösterilen güven ve destek için teşekkür ediyorum. Derneğimiz Bayburt’umuza hayırlı olsun”.

Seçimler sonrası yapılan görev dağılımında;

Yönetim kurulu üyeleri:

Osman Birinci

Osman Aksuoğlu

Murat Aydın

Ensar Yılmaz

Ekrem Değirmenci

Denetleme kurulu üyeleri:

Gökhan Turan Engin

Uğur Deniz Çağatay Yılmaz

Mehmet Özdemir

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    HAYIRLI OLSUN..

  2. Sebahattin köse dedi ki:

    Hayırlı olsun

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Hayırlı olsun, bizlerde Trabzon’da Bayburtlular derneği olarak 32 yıldır hizmet veriyor ve kurucu üyesiyim.. Güzelliklerden çok, memleketimizde ki yanlışları dile getirir, kamuoyu oluşturursanız memnun oluruz.. En kısa zamanda ziyaret edeceğiz, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Selamlar.

  4. MUHARREM TURHAN dedi ki:

    GEÇ DE OLSA KURULMUŞ OLMASI ÇOK GÜZEL EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL İŞLER YAPILACAGINA İNANIYORUM HAYIRLI OLSUN