Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta Siyasi Yarış Bayrak Yarışına Dönüştü

Bayburt’ta Siyasi Yarış Bayrak Yarışına Dönüştü
24 Mayıs 2015 10:46 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2015 10:47
A+
A-

Bayburt’ta Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen, siyasi rekabet şehir merkezindeki cadde ve sokaklara asılan partilerin bayrak yarışına dönüştü.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde iki milletvekili çıkaracak olan Bayburt’ta siyasi parti adayları gece gündüz seçmene ulaşarak oyunu isterken diğer taraftan parti teşkilatları caddeleri ve mahalle aralarını partilerinin bayraklarıyla süslüyorlar. Son yıllardaki yerel ve genel seçimler göz önüne alındığında ilk kez bu dönemde bayrakların aşırı derecede ön plana çıktığı görülüyor. Ancak bazı vatandaş bayrakların oluşturduğu görüntülerden rahatsız olduğunu ve şehre yakışmadığını dile getirse de, insanlar her sabah kalktığında bir başka cadde ve sokakta yeni asılmış siyasi parti bayraklarıyla karşılaşıyor.

Bayburt’ta seçimlere iki hafta kala siyasetin, bayrakların gölgesinde dahada renkli geçeceğini gösteriyor. 

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=VFLcvOgvjY4

YORUMLAR

  1. Uğur dedi ki:

    Oyumuz saadete inşallah

  2. boşver dedi ki:

    en cok bayrak S.P o kazanacak :)))))))

  3. kadir dedi ki:

    bu gidişler bayraklar deyilde akp avlanacak yeter artık insanları kandır dıgınız bayburt karabey kadri karaogluna güveniyor çok sevdigim bir abim sizlerinde destegiyle inşallah 32.000 oyla (2) sıfır Milliyetci Hareket Partisi Alacak saygılarımızla biz on kişiyiz onumuzunda oylarımız kadri karaogluna verecegiz yolun ve bahtın açık olsun mhp

  4. galerli dedi ki:

    Bu nasıl iş anlamıyorum bu bayrak olayı bende iticilik yapıyor. Hiç şansı olmayan partiler etrafı bayrak cümbüşüne çevirmiş. Gözüme MHP bayrakları takılmadı oy vermeyecek olsamda MHP yi bu tutumu için tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

  5. sürücü dedi ki:

    Belediyemizin acilen yollara en azından geçici çözüm bulması çukurları doldurması ve stepze ile düzeltmesi gerekiyor.Yollar adeta Kobani’ye dönmüş…Yollarda ciddi uyarı ve yönlendirme sıkıntısı var.Vatandaş ara sokaklara girdiği zaman nere gittiğini bilmeden giriyor, biraz sonra geri dönüyor…Alt yapı çalışmaları tamam yapılacak,olacakta biraz daha profesyonel yapılamaz mı?Ciddi kaza riskleri taşıyan bu uygulamalardan vazgeçilip ,kaliteli,profesyonel iş,işçi ve vatandaş güvenliğini sağlayan ,mağduriyetleri asgari seviyeye indiren çalışmalar yapılmalaı.Aksi takdirde Allah Korusun telafisi mümkün olmayan zarar ve sıkıntılar ile başbaşa kalınabilir!

  6. vatandaş dedi ki:

    Bayburt Belediye başkanım caddeler köstebek yuvası olmuş siz işinizi unutup köylerde diyet borcunuzu ödüyorsunuz; arpalı belediye başkanım belediyenin itfaiyesi ile arpalı ve aydıntepede akp bayrağı astırmak günahtır vebaldır , beytülmaldır hatırlatayım..

  7. kemal dedi ki:

    hayrettin bey bayraklara göre vekil tayin etmiş

  8. sinan dedi ki:

    bayburtlu ak parti’yi cok seviyor. cunku ak parti her secimden once bayburtlunun hosuna giden (tren yolu gibi) vaatleri dile getiriyor.

    Onemli olan bu vaatlerin gerceklesmesi degil zaten. bize tren yolunun hayalini yasattigi icin ak partiye oy veriyoruz. “seen gaga alacam” diyen yalanci babanin zavalli cocugunu kandirmasi gibi bir sey bu. yalanci da olsa baba sonucta:) baba dover de, sever de, yalan da soyler.

    hem zaten tren yolu Bayburttan gecse, bir dahaki secimden once bize vaadedecek bir seyi kalkmaz ki ak partimizin. degil mi? hakkari’de oldugu gibi hava alani yapacak degiller Bayburta:)

  9. doktor dedi ki:

    BENCE ŞU YOLLARI HEMEN YAPIN ÇUKURDAN TOZDAN İNSANLAR YOLDA YÜRÜYEMİYOR

  10. HAYRETTİN dedi ki:

    ak parti 30 bin oyu aşar 2.0 alır şimdiden hayırlı olsun….

  11. beyrek dedi ki:

    Kimsenin bayraktan yada müzikten etkilenerek oy vereceğini düşünemiyorum. Varsada eğer yazık memleketin haline.