Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta Sığırcı Köyü ilk kez köy içi asfaltla buluştu

Bayburt’ta Sığırcı Köyü ilk kez köy içi asfaltla buluştu
29 Temmuz 2020 23:19
A+
A-

Bayburt Merkez’e bağlı Sığırcı Köyü, tarihinde ilk kez köy içi asfaltla buluştu. Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, mutluluklarına ortak olmak için köy sakinleriyle bir araya geldi.

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında Bayburt İl Özel İdaresi tarafından köy içi düzenlemeleri ve köy yollarının asfaltlanmasına devam ediliyor. İl Özel İdaresi 2020 yatırım programına alınan köylerde alt yapı, bakım onarım ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriliyor.

Sığırcı Köyü Muhtarı Ersin Şahin ve köy sakinlerinin çalışmalara ilişkin görüşlerini dinleyen Vali Epcim, çalışma alanlarını dolaştı ve kendisine eşlik edenlerle yaptığı değerlendirmelerin ardından, çalışmaların köy halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyarette İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ile Genel Sekreter Yardımcısı Ensar Yerlikaya yer aldı.

YORUMLAR

  1. Bülent poşluk dedi ki:

    Sayın valim tabi ki sığırcı köyüne olduğu gibi bütün köylerin de yollarının asfalta ihtiyacı var fakat BAYBURT merkezde yeni yapılan bir site içerisinde yol olması gerekirken hemen bitişiğinde bulunan arsa sahibiyle mahkemelik olduk ve bu süreçte valiliğe yazmış olduğum dilekçemin ardından bir gün sonra belediyemizin yolu açması ile site sakinlerini bir nebze de olsa rahatlatmıştır fakat sayın valim yol halen bugün olmuş asfaltlanmamıştır önümüz kış bu yol kışa bu haliyle girerse kesinlikle yol sağlıklı kullanılamaz ve site sakinleri evlerine gidip gelmekte zorlanabilir belediyemize defalarca sözlü olarak söylememize rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştır. Sayın valim bahsetmiş olduğum yer zahit mah. ayyıldız cad. taşcılar apartmanı bitişiğindeki dik yol ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum