Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 14°C
Per 14°C

Bayburt’ta sıcaktan bunalanlar Çoruh Nehri’nde serinliyor

Bayburt’ta sıcaktan bunalanlar Çoruh Nehri’nde serinliyor
9 Ağustos 2023 17:49
A+
A-

Bayburt’ta sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu Çoruh Nehrinde alıyor. Gez Köyü yakınlarında serinlemek isteyen her yaş gurubundaki vatandaş nehre girmekle rahatlatıyor.

Son günlerde hava sıcaklığının 38 derecelere ulaştığı kentte, çocuklar başta olmak üzere, serinlemek isteyenler Çoruh Nehri’nin yolunu tutuyor. Nehir kıyısında kendilerine yüzebilecekleri bir ortam oluşturanlar saatlerce nehirde yüzerek serinlemenin yolunu seçiyor.

Yaz aylarında hava sıcaklığının ilk defa bu kadar yüksek olduğu Bayburt’ta insanlar serinlemek için Çoruh Nehrinin kıyılarında ve ağaç gölgesi bulmaya çalışırken, ellerinde pet şişelerle gezenlerin ise dikkatlerden kaçmıyor.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Bihemta dedi ki:

    Bu rezillik de şehri idare edenlere yeter de artar. Koca Çoruh nehri kilometrelerce akıp gidiyor da bir tane yüzme yeri yapan yok. Küçücük yerde yüzlerce kişi serinlemeye, yüzmeye çalışıyor. Adamların tarlasını gasbetmemiz de cabası. Neden şehir parkından yukarıda bir yerde yüzme yeri yapmıyorlar çok mu zor. Bayburt halkına bu zulüm reva mı Allah aşkına. Yazıklar olsun!!!

  2. vatandaş dedi ki:

    Bayburt çoruh nehrinde bazı noktaları yüzme alanı olarak dizyan etmek gerekli desem kimse umursamıyacak. Kopuz köprüsü alanın durumu ortada.