Dolar 32,4191
Euro 34,4513
Altın 2.489,43
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Bayburt’ta Şehitlerin ismi üst geçitlerde yaşatılacak

Bayburt’ta Şehitlerin ismi üst geçitlerde yaşatılacak
18 Mart 2020 23:49 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:06
A+
A-

Bayburtlu şehitlerden Muammer Gür ve Sebahattin Türkoğlu’nun isimleri Bayburt’ta ki üst geçitlere verildi.

Bayburt Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin girişimleri sonucu Karayoları 106. Bölge şefliği, şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu tabelaları üst geçitlere astı.

Bayburt Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı, Selami Köksal konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Karayolları 106. Bölge Şefliği Karayolları, Trabzon Bölge Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından Bayburt Merkez Trabzon Erzurum yolu üzerinde bulunan 2 ayrı üst geçidimize şehitlerimiz Muammer Gür ve Sebahattin Türkoğlu’nun isimleri verildi. Emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarına şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Bu ölümsüzlüğü simgeleştirmek için üst geçidimize Şehidimizin ismini verdik. Allah Bütün Şehitlerimize rahmet eylesin, Onlara Minnettarız. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Burhan dedi ki:

    Duyarlı davranış gösteren bayburt gaziler derneğine bu işte katkısı olan herkesin eline emeğine yüreğine sağlık.bu haberleri öğrenmemize vesile olan yoğun mesai harcayıp biz bayburtlulara memleketimizden olan bitenleri bize ulastiran Bayburt Medya ya teşekkürler.