Bayburt’ta Seçim Huzur İçerisinde Geçiyor

Bayburt’ta 7 Haziran Milletvekili seçimleri huzur içerisinde geçiyor.
Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar oylarını kullanmak üzere sandıklara gitti. Önceki yıllara göre seçime katılımın daha fazla olduğu görülen Bayburt’ta sandıkların açılmasıyla seçilecek olan milletvekili isimlerinin kimler olacağı merak ediliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Dr.Kadri Karaoğlu Cumhuriyet ilköğretim okulunda , AK Parti Milletvekili adayı Naci Ağbal Yüğzbaşı Şehit Ağah İlköğretim okulunda, Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Bünyamin Özbek Şehit Sebahattin Bozo Anadolu Lisesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Murat Bülbül Şehit Sebahattin Bozo Anadolu Lisesinde kullanırken Belediye Başkanı Mete Memiş ise Veysel Efendi İlköğretim okulunda oyunu kullandı.
Milletvekili adayları oylarını kullandıktan sonra kameralarımıza düşüncelerini açıkladılar.
Akşam saat 17.00 de sona erecek olan oy kullanma işlemleri neticesinde yaklaşık iki saat sonra Bayburt Milletvekillerinin hangi isimler olacağı belirlenmiş olacak.
https://www.youtube.com/watch?v=3ysHiaaUFyM