Dolar 32,4968
Euro 34,8110
Altın 2.489,39
BİST 9.543,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta Saray Bahçesinde Çalışmalar Hızlandı

Bayburt’ta Saray Bahçesinde Çalışmalar Hızlandı
8 Mayıs 2019 10:21
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından hükümet meydanında 2016 yılında yapımına başlanan Saray Bahçesinde havaların ısınması ile çalışmalar yeniden başladı.

2018 yılında tamamlanması hedeflenen ancak gerçekleşmeyen Saray Bahçesi projesinin alt bölümünde tamamlanmış olan 141 araçlık kapalı otopark bir yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Granit taş uygulamasının tamamlandığı proje içerisinde, yıldız şeklindeki kuru havuz, Atatürk rölyefi, oturma alanları, yeşil alanlar ve kafeterya yer alacak.  

Saray Bahçesi projesi bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmiş olacak.

YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Bahçe dediğiniz yerde bir tane düzgün yeşil alan yok parke yığını….

  2. Cihangir dedi ki:

    1994 yılında Melih beyin ilk başkanlığı zamanı Dikmen vadisi projesinde koordinatör yardımcısı olarak çalışıyorduk. Örnek peyzaj uygulaması yapılmıştı. O zamanki müdürümüze demiştik ki;Sayın müdür bu fidanlar olmaz.. Çok ufak..Dinlememişti.. Sonra Melih bey sahayı gezerken şu sözü söylemişti.
    ” BU OTLARI DİKEN MÜHENDİS BOZUNTULARI KİM ?… TORUNLARIMIZ MI BU AĞAÇLARIN ATINDA GÖLGELENECEK..? BİZ MİLLETİN FAYDALANMASINI GÜNÜMÜZ İÇİN PLANLAMAMIZ LAZIM. ”

    ŞİMDİ BİZDE SORUYORUZ;
    ” BURANIN OT MÜHENDİSİ KİM ?? BU OTLAR ALTINDA TORUNLARIMIZ MI GÖLGELENECEK ? ”

    NOKTA…

  3. Bayburtlu dedi ki:

    birde derlerki başlamak bitirmenin yarısı
    zigana tüneli bitecek ödenek olsaydı havalimanı tamamlanmıştı bu neyin otoparkıydı istanbulun millet bahçesi bitti türkiyede şehir hastaneleri tamamlandı biz halen nerdeyiz