Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Bayburt’ta Saklı Cennet Tatil Köyünde rezervasyonlar doluyor

Bayburt’ta Saklı Cennet Tatil Köyünde rezervasyonlar doluyor
14 Temmuz 2021 09:10
A+
A-

Bayburt’ta yaz sezonlarının vaz geçilmez tatil mekânı haline gelen Saklı Cennet Tatil Köyünde rezervasyonlar doluyor.

Bayburt Belediyesine ait olan ve özellikle gurbetçi tatilcilerin mekânı haline gelen Saklı Cennet Tatil Köyünde bulunan 25 konut 15 Ağustos ayına kadar dolmuş durumda. 15 Ağustos sonrası için ise yüzde seksen oranında rezervasyonları yapılmış olan tatil köyünün günlük ücreti ise 175 lira .

Normalleşme dönemi ve bayram tatilinin başlıyor olmasıyla birlikte vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören tatil köyünde ileri tarihler için rezervasyon yaptırmak isteyenlerin Bayburt belediyesi ile iletişime geçmeleri gerekiyor. 

Koronavirüs salgınına rağmen her yıl olduğu gibi bu yaz dönemi de Bayburt’a tatile gelenler sayesinde kentin nüfusu iki kat artmış durumda.

 

YORUMLAR

  1. Kemal Aydın dedi ki:

    Dört tarafı kuru dağ ismine yakışır bişey yapımda bari helal olsun diyelim

  2. Recep dedi ki:

    Sanki deniz kenarından daire tutar gibi fiyatlar çok yüksek belediye 30 gün kiralamak isteyen kişi 6000 e yakın para ödeyecek bu demek oluyor ki garibana yine bir faydası yok