Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta Saklı Cennet Tatil Köyü tatilcileri ağırlamaya hazır

Bayburt’ta Saklı Cennet Tatil Köyü tatilcileri ağırlamaya hazır
7 Haziran 2020 22:56
A+
A-

Bayburt’ta son yıllarda gurbetçi tatilcilerin mekanı haline gelen ve büyük ilgi gören Saklı Cennet Tatil Köyü tatilcilerini ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Bayburt Belediyesine ait olan tatil köyü, koronavirüs salgını nedeniyle bu yılki sezonu biraz gecikmeli açıyor. Ülke genelinde normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte birçok sektör faaliyete geçerken, bazıları ise faaliyet öncesi hazırlıklarını tamamlamaya başladı. Bunların içerisinde bazı tatil yerleri de 15 Haziran tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamış olacak.

Hazırlıklarının büyük bir bölümünü tamamlayan ve şu ana kadar yüzde elli oranında tatilciler için rezervasyon yapıldığını söyleyen Bayburt Belediyesi Saklı Cennet Tatil Köyü sorumlusu Mustafa Güncan, “Saklı Cennet Tatil Köyümüzü 2020 Haziran ayının 15’nde hizmete açıyoruz. 25 adet konutla hizmet vermek için bütün hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Gurbette bulunan ve sıla i rahim yapacak ve burayı tercih edecek olan hemşehrilerimizin kendi evlerinde yaşayacakları bir ortamı onlar için hazırlamış bulunuyoruz. Koronavirüs sebebiyle bu yıl tesisimizi gecikmeli olarak açıyoruz. Ama Kasım 2020 tarihine kadar hizmet vermeye devam edeceğiz. Bir artı bir olan dairelerimiz de 4 kişinin rahatlıkla kalabilecekleri ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacakları imkanlara sahiptir. Şu ana kadar rezervasyonlar yüzde ellinin üzerine çıkmış durumda. Bunların önemli bir bölümü yurt dışından diğerleri ise farklı illerimizden rezervasyon yapmış bulunuyoruz. Ancak her gün çok sayıda bizleri arayan ve rezervasyon yapanlar var. Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci’nin talimatları doğrultusunda bu yıl insanlarımızın ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamaları için burada mini bir marketi hizmete açmış olacağız. Çevre illerimizin sosyal tesisleriyle ilgili bir fiyat araştırması yaptım ve benzer yerlerin fiyatları bizim fiyat uygulamamıza göre çok yüksek olduğunu gördük. Saklı Cennet Tatil Köyümüzde 4 kişilik bir aile için geçen yıl günlük 125 lira alıyorduk. Bu yıl konutlarımızın günlük fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Belediyemiz bu hizmeti verirken kar amacı düşünmüyor. Sadece hemşehrilerimize iyi bir hizmet vermek istiyoruz ”dedi.

Bütün hazırlıkları tamamlanan Saklı Cennet Tatil Köyü tatilcilerini ağırlamak için 15 Haziran tarihini beklemeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=BZlHH2xyza8

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.