Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta Peygamberi Tanımak İçin Yarıştılar

Bayburt’ta Peygamberi Tanımak İçin Yarıştılar
3 Şubat 2020 15:55 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2020 18:01
A+
A-

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Bayburt’ta “Onu Oku Onu Yaşa’’ başlıklı Siyer Yarışması dört farklı kategoriden düzenlendi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Bayburt Temsilcisi Maşallah Oruçoğlu yarışma hakkında şunları söyledi:

“Elhamdülillah bu sene de yoğun bir ilgini yaşandığı yarışmamızı gerçekleştirdik. Yarışmamız dört farklı kategoriden gerçekleşti. Yarışmaya gösterilen yoğun ilgi, ne kadar isabetli bir iş yaptığımızı gösterdi.’’

Türkiye genelinde ve Bayburt’ta gerçekleşen yarışmalara gösterilen yüksek sayıdaki katılım, İnsanlığın kurtuluşunun Peygamberimizi anlayıp yaşamakta olduğunu gösteriyor. Zira karanlığın en zifiri halinin yaşandığı toplumlar Hz. Muhammed (sav)’e sarılarak, O’nu anlayarak ve izini takip ederek aydınlığa çıkmışlardır. Yarışmaya katılan ve bu süreçte katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vakfın Bayburt’taki yarışma tertip komisyon üyesi Engin Canördek ise, “Peygamber sevdalıları olarak her yıl yüzbinlerin katılımı ile yapılan Siyer Yarışmasını yüzlerce katılım ile Bayburt’ta da düzenledik. Peygamber (sav)’in ahlakını yaşayıp yaşatma amacına bir vesile kıldığımız Siyer Yarışmasına teveccühün bu kadar yüksek olması bizleri çok sevindirdi. Yediden yetmişe herkes kar yağışı ve soğuk havaya rağmen sınava geldi. Ve bir kez daha gördük ki kurtuluşumuz Peygamber ahlakını hayatımıza ve topluma hâkim kılmak ile olacak. Bayburtlu hemşerilerimize yarışmaya olan katılım ve teveccühleri için şükranlarımızı sunuyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.