Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta Olimpik Havuz Hizmet İçin Kayıtlara Başladı

5 Mayıs 2015 00:21 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2015 00:02
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde 2012 yılında yapımına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılmasını  bekleyenler için kayıtlar başladı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu havuzun açılma aşamasına geldiğini vurgulayarak, ” Yüzmeye gönül vermiş olan herkesin bundan böyle havuz binamıza gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Çocuklarımız ve büyüklerimiz için hizmet verecek olan havuzumuz salı günleri temizlik günü olması nedeniyle kapalı olacak hafta içi ve hafta sonları ise açık olacaktır.  Vatandaşlarımız havuzumuzla ilgili detaylı bilgileri havuz amirliğimiz den istedikleri zaman gelip öğrenebilirler.  Yinede buraya yüzmek için gelecek olan vatandaşlarımız,buranın eğlence için gelinecek bir havuz olmadığını bilmeleri gerekir. Buraya gelecek olanlar yanlarında mutlaka terliklerini, bonelerini,havlularını mutlaka getirmeleri gerekiyor. Bizler kendilerine duş hizmeti sunacağız. Kısacası burada çeşitli kuralların geçerli olduğu ve bunlarında havuzun çeşitli yerlerinde asıldığını belirtmek isterim” şeklinde konuşan Karakaşoğlu, Havuzun bay ve bayanlara haftanın belirli günlerinde hizmet sunacağını belirterek bir çok konuda detaylı açıklamalar yaptı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’un havuzla ilgili merak edilen her konuyu açıkladığı görüntüleri izleyebilirsiniz.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=AZuY_SDKcz4

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.