Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta MHP 30 Maddelik Seçim Projesini Açıkladı

Bayburt’ta MHP 30 Maddelik Seçim Projesini Açıkladı
23 Şubat 2019 22:27
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediyesi Başkan Adayı Hükmü Pekmezci 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi 30 önemli projesini açıkladı. 

Şair Zihni Kültür Merkezi Salonunda Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen proje tanıtım programında, Bayburt Belediyesi Başkan Adayı Hükmü Pekmezci tarafından öncelikli projeler arasında ifade edilen 30 başlıklı proje açıklandı. Bayburt’un il oluşunun 30. yıl dönümüne denk gelmesi nedeniyle 30 proje hedefiyle seçim manifestosu anlamına gelen projelerin tanıtım programına yoğun ilgi vardı. 

Hükmü Pekmezci’nin biyografisinin slay olarak gösterildiği programda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap ve Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın birer konuşma yaptılar. 

Daha sonra slayt eşliğinde 30 proje Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediyesi Başkan Adayı Hükmü Pekmezci tarafından detayları ile anlatıldı.  Projelerde en çok altı çizilen konuların başında istihdama katkı sağlayacak projeler dikkat çekti. Kadınlar başta olmak üzere gençlere de iş imkanı sağlayacak projeler içerisinde, Turşu Fabrikası, Organik Gübre Üretim Tesisi, Kavurma ve Sucuk Fabrikası, Aromatik Çay Üretimi, Ev Hanımları Üretici Pazarı gibi istihdam sağlayacak projelerinin yanı sıra sosyal alanların yapılması, üniversite öğrencilerine yönelik projeler ve kentsel dönüşüm projelerinin dışında bir çok farklı projeler vardı.  

Proje tanıtımının ardından İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri tek tek sahneye çağrıldı ve toplu halde resim çekimi yapıldı ve program sona erdi. 

Proje tanıtımı programında yapılan konuşmalar ve tanıtımı yapılan projelerin tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RHeLLJlw4Hs

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR... dedi ki:

    TARİH VE KÜLTÜR ŞEHRİ BAYBURT’A ,ÇOK KATLI OTO PARK
    VELİ ŞABAN VEYA BAŞKA MAHALLEYE YAPIMI İHANETTİR..
    Bu projeyle Bayburt TARİH ve KÜLTÜRLE BULUŞAMAZ….!
    Habere konu olan diğer 29 proje ,çok güzel yapılması dileğimizdir…
    Unutulmasın ki Bayburt’a değişim ve dönüşümü gerçekleşmesi
    YENİ İMAR PLANIYLA mümkündür…
    Bilhassa eski Bayburt dediğimiz mahalle , çarşı içi ve Çoruh’un
    her iki yakasını Tarih,Kültür ve Turizmle birleştirecek ve kavuşturacak
    yeni imar planına diğeri, bu alanlar dışında, yerleşim alanlarına
    Trabzon yolu güzergahına yeni imar planı ŞARTTIR , bu planla bu alana
    imar disiplini gelirken ,yeni şehir merkezi,iş yerleri oluşturmalı,mevcut
    eski çarşının yükü alınmalıdır……
    Başkan adaylarımızın ,seçim öncesi İMARI PLANINA fazla değinmeyişlerini
    şimdilik HOŞ karşılıyorum…. ÇÖZÜMDE ORADADIR…..!
    Peki ne yapmalıyız…? da ha sonra diyorum… Saygılarımla…

  2. muhterem dedi ki:

    2015 yılında “SN C.BAŞKANI BAYBURTTA MİTİNG YAPTI,VE MÜJDEYİ VERDİ”ASYA KARADENİZ TREN
    HATTI BAYBURTTAN GEÇECEK DEDİ”MALİYE BAKANI VE ULAŞTIRMA BAKANLARI BURADA BİRİ PROJE
    DİĞERİ PARAYI VERCEK DEDİ,BU İTİBARLA SALİH BEYİN DEDİĞİ GİBİ,BİR BAYBURT KOMİTESİ KURUP
    YANİ KENT KONSEYİ,HEP BERABER ANKARAYA GİDİLMELİ,ZİRA BAYBURT HEPİMİZİN.TŞKLER.

  3. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Sn Hükmü Pekmezci hocamın projeleri uygulanır ise güzel projeler, başarılar diliyorum.
    Bunların yanı sıra, kim kazanırsa kazansın Bayburt il olmadan önce nasıl ki, Asef DURULMUŞ ve beraberindeki heyet Bayburt un il olması adına bir komite kurup çalıştı iseler, Cumhur ittifakı ve gerekirse tüm kesimlerden heyet oluşturulup;
    Sn Cumhur Başkanımız ve Sn Devlet BAHÇELİ nezlinde , Hüküm hocam BAYBURT adına daha önce verilen sözlerin de etkisi ile ” T R E N ” in BAYBURT tan geçmesi adına projenin düzenlenmesinin önemini anlatıp, BAYBURT un geleceği ” TREN” in gelmesine bağlıdır.
    Gerek tarımsal alanda,gerekse Eğitim, sarayı ve teknolojik üretim alanlarının oluşturulabilmesi adına şart , artık BAYBURT Devlet BABA dan alan, değil üreten veren ,istihdama katkı sağlayan, bir üstlenmek istiyor denmesi şart, üretime geçildiği zaman, hava alanı kargo uçaklarının inebileceği halde olsa, TREN yük nedeni ile limana ve iç hattan ülkenin geneline balansa, yanı zamanda yolcu taşıma bağlantısı olsa çok daha farklı olur.
    -ÇORUH nehrinin iki yakası imara kapatılıp,Belediye binası yıkılıp,onay verilen projeler iptal edilip,ÇORUH şehirle bütünleştirilmeli
    -Yeni Belediye binası ve gerekir ise Valilik , eski sanayi alanı, eski hüviyetine kısmen kavuşturulmalı, pazar yerinden itibaren stadyuma kadar BAYBURT meydanı adı altında, ağaçlıklı,yeşillik ve BAYBURT un ve ülkemizin tarihi şahsiyetlerinin büstleri ve tanıtım yazıları ile donatılmalı ve DEDE KORKUTUN , UNESCO gündemine girmesini fırsat bilerek geniş bir DEDE KORKUT anfisi yapıla bilir şehrin çehresi değişir
    -Bitki çeşitliliği ile ilgili çalışma yapılarak fitoterapi alanında üretim ve ticari faaliyet yapılabilir.
    -BAYBURT mahalle odaları, cenaze ve kahve içme merasimleri haricinde, mahalle odaları kültür merkezi haline gekirilip, gerekirse bir çatı altında toplanır ve dolaylı koordinasyon ile gençlerin hem alaylı ve akademik buluşmalar ile eğitimi ve oto kontrolü sağlanır üniversite gençliği de burulara davet edilerek ,üniversite öğrencilerinin halk buluşup olumsuzlukların önüne geçilebilir.
    -Belediye, müteşebbisler,özel idare ve köylülerin ortaklaşa iklim şartlarına göre,BAYBURT un dört bir yanında iki süt ve iki besi çiftliği ile hem hayvancılığın hem sütçülüğünü gelişimini katkı ve gelir ve istihdam sağlana bilir.
    -Otogar projesi yeni çevre yolu düşünülerek planlanmalı, bu plan Demirözü yolu üniversite dikkate alınarak yapılıp ,Aslan dağı eteklerinden Erzurum yoluna bağlanmalı diye acizane düşüncelerimdir.
    Saygılarımla

  4. muhterem dedi ki:

    sn hükmü bey,mazbatayı alır,projeler hayata geçer ise,bayburt hak ettiği noktaya gelir,inşallah,başarılar.
    uyarı,yeterki c.hur ittifakı esas alınırsa,bayburt kazanır,tşkler.