Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
29 Temmuz 2020 17:15 | Son Güncellenme: 29 Temmuz 2020 17:18
A+
A-

Bayburt şehir merkezi köprülü kavşakta iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza saat 15.00 sıralarında Bayburt Konaklama Oteli yanında bulunan köprülü kavşakta  meydana geldi. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 acil ekipleri geldi. Ahmet Palit idaresindeki 41 B 5222 plakalı otomobil ile Fatih Güleci’nin kullandığı 69 AAD 978  plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.

Bayburt Konaklama’nın güvenlik kamerasına yansıyan kazada hafif yaralanan Ahmet Palit ile Hava Kahraman olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=aHkDNTtd3wI

YORUMLAR

  1. metin dedi ki:

    kardeşim neden ışıklı ikazlalara uymuyorsunuz.acele etmekle bir yere varılmaz.

  2. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Başata Bayburt olmak üzere, bir çok yerde bu tarz kavşaklarda, kurallara riayetli araç sürmede sıkıntılar olduğu aşikardır.
    Ayrıca kavşakların yapında da bir hatamı var bilemiyorum, fakat sürücüler kendilerine geçiş verildiği zaman sağa veya sola baktıkları zaman rahatlıkla başka gelen araç olup olmadığını görememektedirler. Bu eksikliğinde yapılan ihalelerde dikkate alınması ve yapılmış olan bu ratz yollarda düzeltme imkanı var ise düzeltilmelidir.