Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Bayburt’ta Meydana Gelen Kazada 12 Kişi Yaralandı

Bayburt’ta Meydana Gelen Kazada 12 Kişi Yaralandı
2 Mayıs 2019 16:52 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2019 11:19
A+
A-

Bayburt Erzurum karayolu Gümüşsu (Aksunk) köy kavşağın yakınında meydana gelen kazada 12 kişi yaralandı. 

Saat 15.00 sıralarında Burak Şentürk yönetimindeki 69 AC 318 plakalı otomobil ile Ensar Cansız’ın kullandığı 69 M 0002 plakalı köy minibüsü ile çarpıştı. Çarpmanın etki ile minibüs şarampole devrildi. 

Alınan bilgiye göre, yağışlı havanın etkisi ile Erzurum istikametinden gelen 69 AC 318 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince karayolundaki banketi aşarak karşı yönden gelen 69 M 0002 plakalı araca çarptı. Köy minibüsü çarpmanın etki ile yolun kenarındaki boşluğa uçtu. 

Kazanın haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 acil sağlık ekibi ve çok sayıda ambülans, itfaiye ekibi, polis ve Jandarma gitti. 

Araçların içerisinden çıkarılan yaralılara ilk müdahalenin ardından Bayburt Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. 

Otomobil içerisinde bulunan 4 kişi ile Minibüs içerisinde bulunan 11 kişiden 8’i olmak üzere toplam 12 yaralının olduğu bilgisini veren Hastane Baş Hekimi Turhan Şener hayati tehlikesi olan yaralının olmadığı, yaralıların ise tedavilerinin devam ettiğini söyledi. 

Kazada yaralananların isimleri şöyle: 

Burak Şentürk

Ahmet Şentürk

Selami Şentürk

Ensar Cansız

Tayfun Topcu

Sinan Topcu

Fahrettin Gündüz

Sezai Durgut

İlyas Kaldırım

Zinnur İlhan

Kaan Taştan

Ahmet Metin

https://www.youtube.com/watch?v=-x64VH6xE3g

 

YORUMLAR

  1. Aydın Aydın dedi ki:

    Bayburt-Erzurum güzergahında bir çok noktada böyle kontrolsüz uydurma yol geçişleri var.Kopuz Köprüsü yakınındaki hazır beton firmasının önünde de böyle geçiş için yerler var ve çok tehlike arz ediyor.Yetkililerin buna bir önlem alması dileğiyle.