Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta Mekke’nin Fethinin 1388. Yılı Programı Düzenlendi

Bayburt’ta Mekke’nin Fethinin 1388. Yılı Programı Düzenlendi
1 Ocak 2019 12:04 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2019 21:16
A+
A-

Bayburt’ta Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi tarafından Mekke’nin Fethinin 1388. yıldönümü vesilesi ile Kapalı Spor Salonunda program düzenlendi.  

Program Türkiye birincisi ve Dünya üçüncüsü Musa Coşkun ile birlikte Hacı Şaban Aygünoğlu ve Abdulkadir Coşkun’un okudukları Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra  AGD şube başkanı Fariz Tütüneken gecenin önemini belirten bir konuşması yaptı.  

Mekke’nin Fethi konulu sinevizyon gösterisiyle devam eden programda sanatcı Talip Halit Öztürk’ün söylediği ezgiler sonrasında Cıvıltı Eğitim Merkezi öğrencileri gösteri yaptılar. Gece Liseler arası Siyeri Nebi ödül töreniyle sona erdi. 

Türkiye’nin 81 ilinde ve 600 farklı noktada eş zamanlı olarak düzenlenen “Mekke’nin Fethi” programına Bayburt’ta gerçekleşen geceye, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Temur, Memur-Sen temsilcisi Fikret Özbey, Eğitim Bir-Sen temsilcisi Kenan Turan, MÜSİAD il başkanı Erdal Şentürk, MÜSDER il başkanı Adil Kacır, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Ötünç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUMLAR

  1. Milli dedi ki:

    Anadolu Gençlik Derneğine teşekkür ederiz.Bize bugün nasıl durmamız gerektiğini gösterdi ve öğrettiler,eleştiri yapıp ta Mekke’nin Fethi 11 ocakta şimdi neden 11 gün önce kutladılar diye eleştiriyorlar yazıklar olsun, orada bir duruş var o duruş batıla muhalefet duruşu, eleştiri yapanların duruşu da başörtülülere MİLLİ PİYANGO çekilişi yaptıran duruştur.
    Bir sen varsın Anadolu Gençlik iyikide varsın..