Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta Kurban Bayramında Şehit Aileleri Unutulmadı

Bayburt’ta Kurban Bayramında Şehit Aileleri Unutulmadı
31 Temmuz 2020 21:52
A+
A-

Kurban Bayramı dolayısıyla Bayburt’ta şehit ailelerine ve 15 Temmuz gazisine bayram ziyaretleri düzenlendi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve beraberindeki heyet, 2001 yılında Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlamaları esnasında elim bir kaza sonucu şehit olan Şahmettin Karaman’ın ailesi ile ziyaretlerine başladılar. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve şehidin abisi Selahattin Karaman ile Esentepe Mahallesi Karanfil Sokak’taki evlerinde görüşen Vali Epcim, bayram dolayısıyla tebriklerini iletti.

Vali Epcim, Şehit Karaman hakkında bilgi alarak aile yakınlarına başsağlığı diledi. Şehit Karaman için evde dua edilmesinin ardından Vali Epcim, 15 Temmuz Gazisi Ferhat Çebe’yi evinde ziyaret etti. Vali Epcim, Cebe ailesinin bayramlarını kutlayarak Gazi Cebe’den sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. Gazi Cebe’ye 15 Temmuz darbe girişimine karşı verdiği mücadele dolayısıyla teşekkürlerini bildiren Vali Epcim, darbe girişimi sırasında şehit olanlara rahmet diledi.

Vali Epcim, ziyaretlerinin son kısmında Merkez’e bağlı Demirışık Köyü’nde ikamet eden Şehit Hüseyin Bahadır’ın ailesi ile bir araya geldi. Şehidin babası Mahmut ile annesi Selvi Bahadır’la görüşen Vali Epcim, ailenin bayramlarını tebrik etti. Vali Epcim, bir süre bilgi alışverişinde bulunduğu Bahadır ailesine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Şehitler için burada dua edilmesi sonrasında Vali Epcim ziyaretini sonlandırarak köyden ayrıldı.

Vali Cüneyt Epcim’e, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlker Yurduseven, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Kenan Eroğlu, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Gazi Selami Köksal ile Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.