Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt’ta Köprülü Kavşakta Kaza

Bayburt’ta Köprülü Kavşakta Kaza
23 Mayıs 2022 20:30 | Son Güncellenme: 23 Mayıs 2022 20:33
A+
A-

Bayburt şehir merkezi köprülü kavşakta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Bayburt’ta Demirözü yol ayrımı merkez köprülü kavşağında akşam saatlerinde 69 AB 462 plakalı otomobil ile 69 AD 095 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine 112 acil sağlık ekibi ile polis ekipleri geldi. Kazada maddi hasar meydana gelirken 1 kişi hafif yaralandı.

Köprülü kavşakta meydana gelen kazaların büyük bir bölümünün benzer bir şekilde yaşandığını dile getiren sürücüler, kavşaktaki bazı trafik lambalarının süresinin gözden geçirilmesi veya hız kesici setlerin konulması gerektiğini aksi takdirde benzer kazaların kaçınılmaz olduğunu söylüyorlar.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Kazazede hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
    Ülkemizde yapılan istatistiklere göre kazaların büyük bir oranı sürücü hatası olduğu anlaşıldı. Ülkemizde kademeli cezalandırma ( bunun en önemli aşaması her koşulda para cezası , ödeyemez ise kamu adına zorla çalıştırılacak) şahsen katıılıyorum, insanlarımızda bir meziyet var ise ( ki sürücü olmak artık 30 yıl öncesine kadar belki öyle idi. bu gün meziyet değil, hadsizlik ve saygısızlık, ha bu yorumu bu kazaya istinaden söylemiyorum, benim söylediğim genel değerlendirme)
    Ayrıcahem bu alandaki kaza, hem kışla lojman kavşağı her an kazaya maruz kalınan bir nokta olmaları nedeni ile, tedbirler alınmalı.