Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt’ta Kışla Çeşmesi Kavşağında İnanılmaz Kaza…

Bayburt’ta Kışla Çeşmesi Kavşağında İnanılmaz Kaza…
29 Temmuz 2019 16:34
A+
A-

Bayburt şehir merkezi kışla çeşmesi alt kavşağında iki aracın çarpışması ile meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken araçlardan birisinin kapısı diğer araca ok gibi saplandı. 

Alınan bilgiye göre, saat 12.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 16 PK 069 plakalı araç  ile 06 AV 0936 plakalı araç çarpıştı. Kazada araçlardan 06 AV 0936 plakalı araç devrilirken, aynı aracın arka kapısı çarpışmanın şiddeti ile koparak 16 PK 069 plakalı aracın ön kısmına ok gibi saplandı. 

Kaza sonrası bir süre trafik akışında aksamalar yaşandı. Trafik polisinin olay yerine gelmesi ile araç trafiğinin yoğun olduğu kavşakta trafik akışı normale döndü. 

İki aracın karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmadı.  

Söz konusu kavşakta aynı yerde bir hafta önce 3 aracın karıştığı trafik kazasında araçlarda maddi hasar meydana geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=VJUNtE_5j9g

 

YORUMLAR

  1. mustafa dedi ki:

    Mehmet kardeş senin gibi zihniyetler olduktan sonra çoook daha kaza olur. soğan sarmusağı hesap eden yemek yiyemez

  2. Mehmet dedi ki:

    Sallayın bedava nede olsa terminalden girip viyadükten çıkacakmış ta veya galerden girip esentepeden çıkacakmış ta hangi para ile bunlar yapılacak. siz ya hesap bilmiyorsunuz yada kitap. hayal dünyasındamı yaşıyorsunuz.

  3. mustafa dedi ki:

    Yol yanlış yapıldı tamamda varın bu hatadan en kısa zamanda dönün, devamlı diyoruz terminalin ordan viyadükle orman fidanlığa inmedikten sonra kazadan kurtulamayız.

  4. metin dedi ki:

    Yıllar önce yapılan yanlış yolun sonucu galerden altgeçitle girilip esentepe cami önünden çıkılsaydı böyle olmazdı hiç değilse yeni belediye başkanımız böyle bir çözüm bulsun artık fotoğraf çektirmeyi bıraksında iş yapsın onun için oy verdik sürekli fotoğraf çektirsin diye değil iş ve aş istiyoruz …