Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Bayburt’ta Kapalı Halk Pazarı İnşaatı Şekillenmeye Başladı

Bayburt’ta Kapalı Halk Pazarı İnşaatı Şekillenmeye Başladı
21 Ekim 2018 08:43 | Son Güncellenme: 22 Ekim 2018 19:30
A+
A-

Bayburt şehir merkezi Tuzcuzade Mahallesinde yapımı devam eden kapalı halk pazarının genel görüntüsü şekillenmeye başladı. 

Yaklaşık 1.5 ay önce yapımı başlayan kapalı halk pazarının kaba inşaatı şekillendi ve tamamlanmak üzere çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.. Diğer taraftan bacanaklar semtine çıkan yol istinat duvarı yapımı nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapatılmış durumda. Bu yolun açılması için çalışmalar hız kazanmış durumda. 

Hazır beton kalıplarıyla iskelet yapımı tamamlanmak üzere olan ve Pazar yeri 3500 metre kare alan üzerine inşa ediliyor. Kapalı halk pazarının bu yıl sonu itibariyle tamamlanacağı belirtildi.

https://www.youtube.com/watch?v=-TNkKrJGNBo

 

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Yılların kanayan yarası idi< müstakil ve kapalı bir pazar yerinin olmaması, yapılmaya başlanması güzel bir çalışma teşekkür ediyoruz.
    Pazar yerinin yapımı ile beraber araç park konusu da halledilir inşallah, çünkü araç parkı sorun olacaktır,bu konuyu da beraber halledersek iyi olur.