Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt’ta kan bağışı seferberliğine yoğun ilgi

Bayburt’ta kan bağışı seferberliğine yoğun ilgi
12 Mayıs 2020 01:01
A+
A-

Türkiye genelinde başlatılan kan bağışı seferberliği Bayburt Milli Eğitim İl Müdürlüğü bahçesinde devam ediyor.

Vatandaşlar iftar sonrası kan vermek için Kızılay kan aracının önünde kuyruğa girerek beklediği sırada kan bağışı kampanyasına öncülük yapanlar adına açıklamada bulunan Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Adil Kaçır şunları söyledi:

“ Bilindiği üzere tüm Türkiye’de kan bağışı seferberliği başlatıldı. Bizlere Sivas ilimizden iyilik ve hayır kervanına bir çağrı geldi. Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Algül hocamızın davetine Bayburt olarak bizlerde icabet ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Karakaşoğlu’nun ve Kızılay Bayburt Şube Başkanımız Hümeyra Çelik hanımın refakat ve himayesinde ilimizde görev yapan öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte bu mübarek ramazan akşamını güzel bir etkinlikle taçlandırıyoruz. Öncelikle bizleri bu hayırlı çalışmaya davet eden Sivas’a selam ve muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Okulumuz mezunu Sivas valimiz Salih Ayhan’a hemşehrimiz Sivas İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıdık Savaşcı hocamıza Bayburt’tan selamlarımızı iletiyoruz. Bizler Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde bu hayır kervanına iki komşu şehrimizi davet ediyoruz. Erzurum ve Erzincan illerindeki öğretmen ve okullarımızı bu hayır kervanına davet ediyoruz” dedi.

Kampanyaya destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Kızılay Bayburt Şubesi Başkanı Hümeyra Çelik kan vermeye gelen vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştılar.

Bayburt’ta devam eden Kızılay’a kan bağışı seferberliği 13 Mayıs Çarşamba gece yarısına kadar Milli Eğitim İl Müdürlüğü bahçesinde devam edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=ByIXEkiq9z4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.