Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt’ta Kamuya ait 32 adet lojman satışa çıkıyor

Bayburt’ta Kamuya ait 32 adet lojman satışa çıkıyor
12 Ağustos 2020 18:06 | Son Güncellenme: 12 Ağustos 2020 20:26
A+
A-

Bayburt’ta 1992 yılında kamuya ait yapılan lojmanlar ihale usulü satışa sunuldu.

Şehir merkezi Tuzcuzade Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve Vali Erol Uğurlu Apartmanı ismini taşıyan 32 adet lojmanın satış ihalesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Daire tipleri 3+1 olan 130 metrekarelik daireler 90 bin ile 130 bin lira arasında bedeller ile ihaleye çıkarılıyor. 32 adet bağımsız bölümün adres bilgilerinin yanı sıra ihalelerin tahmini bedeli, geçici teminatı, ihale günü, ihale saati, tahsisli daire gibi bilgileri bayburt.csb.gov.tr/duyurular internet sayfasında yer alıyor.

 

 

YORUMLAR

  1. BAY-69 dedi ki:

    Devletimiz şu lojman işine bir an önce son vermeli..8 10 15 bin hatta daha fazla maaş alan memura neden lojman veriliyor. Bu memurlar parasını versin evini tutsun..Bence terör sıkıntısı olan yerler hariç tüm lojmanlar satılmalı. Devlet büyük gelir elde eder ve yükten kurtulur…

  2. Gezgin dedi ki:

    Bu binanın satışında içinde oturan öncelikli olduğu için çok cazip değil ne fiyat versek de son fiyatı içinde oturan belirleyecek ayrıca inceledim evler çok eski çok masraf var gibi görünüyor bina en aşığı 40 yıllık gibi bu fiyata bu evleri alacağıma sıfır ev alırım.

  3. Haberci dedi ki:

    Bu bina 1992 de yapılmış ama sanki 1950 den beri var gibi. O kadar bakımsız daireler var ki içinde döşemeler bile laminant değil bildiğimiz sert tahtlardan döşenmiş ve içinde gezerken gacır gucur sesler çıkarıyor. Tuvalet ve banyosu bundan daha kötü. içinde ki kalorifer petekleri eski kalın peteklerden. şu okullarda kullanılanlarından. ve bina dışında kaplama yok. Duyduğuma göre kışın 750 800 tl yakıt masrafı oluyormuş aylık. Yani diyeceğim O ki burayı alacak olanın en az elli bin lira civarında masraf yapsın ki dairesi oturulacak durum da olsun. Alıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

  4. Ebrar dedi ki:

    Lojman satışları içinde duran memur öncelikli satıldığından ve ödeme kolaylıkları yine içinde duran memurlara tanınacağından tam müzayede olmayacak. KDV hariç verilen bafiyatlar kulağa hoş geliyor ancak bu binada almayacak memur yok.