Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt’ta Jandarma ekiplerinden yaralı kartala şefkat eli

Bayburt’ta Jandarma ekiplerinden yaralı kartala şefkat eli
19 Kasım 2021 21:30
A+
A-

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Genç Osman köyü yakınlarında uçamayan ve yaralı olarak buldukları kaya kartalını veteriner kliniğine teslim etti.

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği önleyici kolluk devriyesi esnasında Genç Osman köyü yakınlarında yaralı bir kartal buldular. Boş arazide yaralı ve uçamayan kaya kartalı jandarma ekiplerince muhafaza altına alındı.

Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, yaralı kartalı tedavisi için Veteriner Kliniğine teslim etti. Veteriner Hekim Kerem Çavdar tarafından tedavisi yapılan kartal Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğal yaşam alanına bırakıldı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCIdedi ki:

    JANDARMA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR’LER …

  2. MERT ALİdedi ki:

    TÜRK ORDUSUNUN FARKI