Dolar32,8443
Euro35,7031
Altın2.530,69
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz24°C

Bayburt’ta inşaattan düşen işçi ağır yaralandı

Bayburt’ta inşaattan düşen işçi ağır yaralandı
15 Nisan 2024 16:38
A+
A-

Bayburt’ta inşaatta çalışan elektrik işçisi, inşaatın üçüncü katından düşerek ağır yaralandı.

Olay, Bayburt merkez Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı inşaatta elektrik tesisatçısı olarak çalışan 22 yaşındaki S.K. inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek üçüncü kattan düştü. İnşaatta çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olan S.K. Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR

  1. SAMET KURTdedi ki:

    DENGESİNİ KAYBETMESİ SONUCU DEĞİL TAŞERON FİRMANIN SORUMSUZ İŞ YAPMASI SONUCU YEĞENİM KORKULUKLARA TAKILARAK DÜŞMÜŞTÜR ŞUAN DURUMU İYİ ÇOK ŞÜKÜR KORKULUKLARI TAKAN FİRMANIN 1mmlik VİDALAMA İLE YAPILAN İŞ YAPAN KİŞİLERİN DE EN KISA ZAMANDA GEREKENİ YAPILMASINI İSTİYORUZ.