Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt’ta İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Bayburt’ta İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
15 Eylül 2022 16:23
A+
A-

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası, Yüzbaşı Şehit Agâh İlkokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programına Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kurum ve kuruluş amirleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından Yüzbaşı Şehit Agâh öğrencileri tarafından şiirler okundu, müzikli dans gösterileri ve halk oyunları gösterileri gerçekleşti.

Şehit ve gazileri yâd ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney: “Eğitim hayatına yeni başlamış tüm öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyor, eğitim yolculuklarının başarılı ve güzel geçmesini diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kıymetli öğrencilerimizin geleceğe doğru emin adımlarla yürümesi ve daha iyi bir eğitim alabilmesi için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Hedefimiz, her bir çocuğumuzun kendi potansiyelini gerçekleştirebilmesi ve üretken bir birey olabilmesi için eğitim imkânlarından eşit ve adil bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda yenilenmiş, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş okul iklimiyle yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir şekilde hazırız.” dedi.

2022-2023 eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Cüneyt Epcim, “Muradımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tabiriyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartmaktır. Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak da eğitimden geçer. Bu anlamda devletimiz ve Cumhurbaşkanımız çok büyük ve değerli çalışmalar yapmaktadır. İlimizde de önemli gelişmeler ve projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmaları kamuoyuyla da paylaşacağız. Eğitimdeki başarımızı artırmaya büyük gayret ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı Vali Cüneyt Epcim ve protokol üyelerinin temsili olarak çaldıkları okul zilinin ardından öğrenciler sınıflarına geçtiler. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden il protokol üyeleri öğrencilere hediyeler verip fotoğraf çektirdiler.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.