Dolar32,8536
Euro35,7245
Altın2.535,40
BİST10.991,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C

Bayburt’ta ilk aşılar sağlık çalışanlarına yapılmaya başladı

Bayburt’ta ilk aşılar sağlık çalışanlarına yapılmaya başladı
14 Ocak 2021 22:10 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2021 22:28
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Çin’den getirilen koronavirüs aşıları Bayburt Devlet Hastanesinde sağlık personellerine yapılmaya başladı.

Bugün itibariyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayburt Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerinizde oluşturulan Aşı Polikliniklerinde sağlık personellerine aşı yapılmaya başladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turhan Şener, sağlık yöneticileri ve çalışanları  koronavirüs aşısı yapıldı. İl Sağlık Müdürü Tüm Sağlık Çalışanlarının ve vatandaşların koronavirüs aşısı olması yönünde tavsiyede bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.