Dolar 32,5670
Euro 34,8843
Altın 2.439,60
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt’ta İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Ağın Oldu

Bayburt’ta İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Ağın Oldu
10 Nisan 2019 20:35
A+
A-

Bayburt’ta İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yapılan oylamada Meclis Başkanlığına Süleyman Ağın seçildi. 

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından mazbatasını alan il genel meclis üyeleri, ilk toplantısını yaparak başkanı seçti. Yerel seçimlerin ardından 4 AK Partili 4 MHP’li il genel meclis üyesi yeni dönemde görev yapacak. İl genel meclis üyeleri ilk toplantıda Meclis Başkanını belirledi.  

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, tarafından il genel meclis üyelerinin en yaşlısı olan Hüseyin Efe geçici başkan, en genç üyeler Barış Bayram ve Sinan Birgül ise katip üye olarak belirlendi.  

Daha sonra seçime geçildi. Seçimde 8 üyenin tamamının oyunu alarak yeni dönemde il genel meclis başkanlığına Süleyman Ağın seçildi. Yapılan seçimlerde Birol Keskinoğlu birinci başkan vekili, Ahmet Nebil Aydın ikinci başkan vekili, Barış Bayram ve Hüseyin Efe katip üye olarak seçildi.  

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın meclis üyelerine teşekkür ederek, “Allah nasip ederse bu işi hep birlikte yükleneceğiz. Cumhur İttifakı ruhu kapsamında mecliste hep birlikte inşallah güzel hizmetler yapmayı rabbim bizlere nasip eder. Bizler il genel meclis üyeleri olarak ilimizin en ücra köşesine kadar ulaştırmanın gayretinde olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetleri yapacağız Bu mecliste kurulduğu günden bugüne kadar meclis başkanlığı ve üyeliği yapmış tüm arkadaşlarıma da bu vesileyle teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

  1. muhterem ali dedi ki:

    belediye ve il genel meclisi toplantıları”şeffaf ve liyakat”lı,”c.hur ittifaklı”artık her şey eskisi gibi,
    olmayacaktır.???,başarılar dileği ile.