Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta havalar ısındı sosyal mesafe unutuldu

Bayburt’ta havalar ısındı sosyal mesafe unutuldu
7 Haziran 2020 13:14 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2020 13:15
A+
A-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde normalleşme döneminin başlamasıyla birlikle Bayburt’ta cadde ve sokakların yanı sıra birçok ortak kullanılan alanlarında yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Bayburt’ta havaların ısınmasıyla birlikte şehir merkezinde bulunan Saray Bahçesi meydanı, gençlerin ve çocukların vakitlerini geçirdikleri önemli mekanlardan birisi haline geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çarşamba ve Cuma günleri 18 yaş altı sokağa çıkma iznini fırsat bilenler bisikletleriyle ve patenleriyle ailelerinin eşliğinde Saray Bahçesinde saatlerce vakit geçirdiler.

Saray Bahçesinde Gençler ve çocuklar güneşli havanın keyfini çıkarırken oluşan kalabalıkta birçok vatandaşın sosyal mesafe başta olmak üzere koronavirüs tedbirlerine özen gösterilmediği dikkatlerden kaçmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=wHnOQEcBbds

 

YORUMLAR

  1. Uzaktaki Bayburtlu dedi ki:

    Cehalet her kötülüğün anası maalesef duyarsız ve umarsız olduğumuz için hey yerde azalan vaka sayısı Bayburt ta artıyor ya Allah sonumuzu hayır eylesin, hasta olup memleketine kaçanmı ararsın memleketine gidince Azrailden uzaklaştığını sanıp her şeyi seren mi ararsın, bize bir şey olmaz diyen mi ararsın her cinslik bizde. Biz kendimizi önemseyeceğiz ki dışarıdan gelen bürokratlar ve siyasilerde bize önem versin.