Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta emekliler için konut yapımı başladı

Bayburt’ta emekliler için konut yapımı başladı
26 Nisan 2020 18:06
A+
A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında 263 adet konutun yapımı başladı.

Arsası Bayburt Belediyesi tarafından verilen ve 2019 yılının Mayıs ayında kuraları çekilerek isimleri belirlenen emekli konurlarının yapımı, Şingah Mahallesi Şehit Osman dağı mevkiinde ihtiyaçlı aileler için yapılmış olan konutların hemen yanındaki alanda başladı.   

16 blok şeklinde yapılacak olan konutlar 263 daireden oluşacak. Zemin kat dahil 3 kattan ve 2+1 planında inşa edilecek ve aynı alan içerisinde cami ve sosyal alanlarda yer alacak. Konutların dış cepheleri ahşap görünümlü cephe elemanları, zemin kat seviyesinde ise taş kaplama ve dekoratif pencereler kullanılacak.

Toki tarafından emekliler için yapımı başlatılan 263 dairenin iki yıl içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=AB-r8Uqy0zI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.