Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta Elektrik Kesintisi Uygulaması

Bayburt’ta Elektrik Kesintisi Uygulaması
5 Şubat 2015 10:28 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2015 22:55
A+
A-

Aras Elektrik Dağıtım Şirketi Bayburt Merkezinde bazı mahallelerde 20 gün aralıklı olarak olarak elektrik kesintisi uygulayacak. 

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Şingah Mahallesi, Zahit Mahallesi, Eski Sanayi Sitesi, 21 Şubat Sanayi Sitesi, İşçi Konutları ve Erenli Köyü civarında, 09.02.2015 ile 28.02.2015 tarihleri arası uygulanması öngörülen 20 günlük onarım ve bakım çalışmalarından dolayı, belirli aralıklarla elektrik enerjisi kesintisi yapılacağını bildirdi.

YORUMLAR

  1. abdullah dedi ki:

    kardeşim bu zihniyeti artık bırakalım ya bune hani bi söz vardırya kedi uzanamadıgı cigere mındarmıs dermiş şimdi cenk sende aynısın. elektrik olmasa hayat duru dimi telekom bile aynı yani böyle zerül düşünceleri bırakın bayburta bi akşam elektrik giti batanıyelere sarıldınız ama tedaş o sogukta direklerin başında sırf sen üşümediye donma tehlıkesı bile gecirdi şimdi al telekomu gel bakalım yapabilirmisin buişş git başaka kurumları eleştir cenk bey

  2. cenk dedi ki:

    Arasss,saçmalıklarını bırak artık,kurumunuz özelleştikten sonra artık ordan içeri gelesim yok vallahi,çalışan herkes amatör ve ne yaptığı bilmiyor,çaycı temizlikçi güvenlikçi , memur olur halka hizmet vermeye kalkarsa bu hale gelinir,Bakın telekoma örnek alın, onlarda özelleşti,adamlar size öğretsin, oturup kalkmayı,halkla nasıl konuşulacağını , hizmet yapmayı , bakım yapmayı,bu şehrin en çalışkan kurumu onlar bence,diğerleri hep bir yatışta bir rehavette.yazık bu milleti sömürdünüz.

  3. Beyrek dedi ki:

    Yukardaki yorumlardanda anlaşılacağı üzere sokaktaki vatandaşında bildiği gibi kışın bakım yapılmaz. Kışın çalışma yaparsın yazın nereleri yapacağım diye.
    İşin mutfağından gelen birisi olarak yazıyorum. ARAS personeli kurumdan ayrıldıktan sonra 2-3 tane aklı başında tecrübeli eleman haricinde kimse kalmadı. Yeni giren arkadaşlarında işleri hayırlı olsun ama daha çook fırın ekmek yemeleri lazımki bu sistemi çözeler. Ucuzundan personellerle bu iş zor gider. Olanda vatandaşa olur. Gece yarısı enerji gider sabaha kadar. Ondan sonrada kışın ortasında bakım yapılmaya kalkılır.
    Enerjiyi satan firma sana enerjiyi kesintisiz bir şekilde getirmesi lazım. ay içerisinde 2 yada 3 kere zaruri kesinti yapabilir. Gerisi cezai işleme tabidir. Elektrik Piyasası Müşteri hizmetleri öyle der.
    Kendi adıma bakım adı altında kesinti olduğu an dibine kadar kanuni işlemlere gireceğimin garantisini veririm. Ben çatır çatır harcadığım enerjinin bedelini ödüyorsam. Bu firmada bana kesintisiz ve sağlıklı enerji vermek zorunda. Yoksa suç işler.

  4. hamza dedi ki:

    ARAS… ARAS… AKILLI OL

  5. Nahit dedi ki:

    bakım onarım işlerini yaz aylarında yapılması daha uygun milleti soğuktanmı donduracaksınız bu memleketin ileri gelenleri bunu düşünmüyormu çoluk çocuk ihtiyarlar hasta olursa bunun vebalını kim verecek umarım bu yorumumu dikkate alırsınız

  6. sevda dedi ki:

    yahu neye sevinip neye üzeleceğimizi şaşırdık doğalgazı bayburtda getirdik diye sevinenler ne oldu?Allah aşkına böyle bir saçmalık var mı ?Nüfusumuz artsın diye tellallık yapanlar! böyle bir zihniyetle yönetilen memlekette insan yaşamak ister mi? Güya bu şehre üniversite okumaya geldik, Değil bayburtta yaşamak dünyaya geldiğimize pişman ettirdiniz. Kışın bu memlekette elektrik onarım işinin yapılamayacağını bilmek için profesör olmaya gerek yok, 50 gram akıl kafi, esas işin” ilginç yanı bir türlü akıl erdiremediğim tarafı bu kadarına bile malik olmayanların bu gibi kurumlarda iş başına getirilmeleri “Bayburt bu haliyle şehir olarak yetenek sizsinize katılsa vallahi billahi açık ara birinci olur. saygılarımla

  7. mehmet dedi ki:

    bakım ve onarım işleri yılın en musait zamanlarında yapılmalı…
    insanları magdur edecegin zaman da bakım onarım olmaz…
    buradan aras yetkililerine sesleniyorum sizin cahilliginizi vatandasa yuklemeyin…
    adam gibi plan yapın….
    bu insanlar sizin oyuncagınız degil…

  8. gizem dedi ki:

    yazı kurtmu yedi bu millet nası ısınacak nası yıkanacak nebalı günahı kimin olacak……

  9. Recai dedi ki:

    Bu bakım onarım işinin kış aylarında değilde yazları yapılması daha mantıklı olacaktır. bu saçmalığa memleketimiz sessiz kalmayacaktır sayın yöneticilerin bu konuya el atmaları gerekiyor bu memeleket sahipsiz değil herkes kafasına göre Bayburt halkını düşünmeden iş yapmaya kalkıyor (insanların çoluğu çocuğu bu kış ayında kombi yanmadan soğukta evlerde nasıl duracak) bu saçmalığın bu kadar işgüzarlığın hiç bir anlamı yok bu gibi işlerin yaz aylarında yapılması en mantıklı en doğru bir karar olacaktır. Burdan yetkililere sesleniyorum lütfen bu memleketi sizler yönetin başkalarının yönetmesine müsaade etmeyin . Saygılarımla.