Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt’ta Ekrem İmamoğlu yoğun ilgiyle karşılandı

Bayburt’ta Ekrem İmamoğlu yoğun ilgiyle karşılandı
8 Ekim 2021 21:24
A+
A-

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Bayburt’ta yoğun ilgiyle karşılandı.

Trabzon ve Gümüşhane’nin ardından Bayburt’a gelen İmamoğlu, Millet İttifakının siyasi parti Bayburt teşkilatları tarafından Aydıntepe yol ayrımında davul zurna eşliğinde karşılandı. Daha sonra konvoy halinde kent merkezine gelen İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesinde yine davul zurna eşliğinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirmek isteyen Ekrem İmamoğlu, yoğun ilgi oluşunca cadde üzerinde ilerleyemeyince ziyaretlerini gerçekleştiremedi. Saat Kulesi Meydanında planlanan değerlendirme konuşmasını etrafını çeviren kalabalığa hitaben yaptı.

İmamoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

“Gümüşhane’ye gelmişken, gerçekten Anadolu’nun o bozkırında hepimizin kulağında küpe duran yiğitliğiyle meşhur, Bayburt’un o güzel insanlarını ziyaret etmeden buradan gitmek olmazdı.

Bayburtlu hemşehrilerimin arasındayım. Buradan Erzurum’a geçip, oradan görevimin başına döneceğim. Buradaki sevgili genç kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler; hepiniz bilin ki, İstanbul’da görevini ahlaklı, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktığında, ‘Helal olsun’ dedirtecek, işini yapan bir kardeşiniz, arkadaşınız, hemşehriniz var. Güzel işler yaptığımızda memleketimize de çok fayda sağlayacağını biz biliyoruz. Bu faydayı sağladığımızda, memleketimizde de bir kısım sıkıntılı işlerin düzeleceğini biliyoruz.

Tam da bu duyguyla, inşallah ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız. Büyük onur duyuyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Unutmayın ve şu duyguyu aklınızdan çıkartmayın ki; her şey çok güzel olacak.”

İmamoğlu daha sonra Bayraktar köyündeki Baksı Müzesi’ne geçti.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Bayburt ziyaretinde, CHP İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da eşlik etti.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hacı Dursun Yaşaroğlu dedi ki:

    Bayburt Helal olsun.Başta Bayburt Vakfı Bayburt Dernekler Birliği Bayburt Federasyonu Sayın Bsk ve Genel Bsk Bayburt Muhtarlar STK ve esnaf öğrenciler çiftçilerimiz esnaflarımız Bayburt görev yapan kamu görevlileri Polislerimiz Jandarma kolluk kuvvetlerimiz ve tüm Bayburt Halkımıza misafir Perver tavır ve davranışlarından dolayı.24.Dönem CHP Bayburt Milletvekili A.Hacı Dursun Yaşaroğlu Olarak Teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.Allaha Eman Olunuz.

  2. Bülent poşluk dedi ki:

    ARKADAŞLAR VİDEOYU SONUNA KADAR İZLEDİM FAKAT HEP YABANCI İNSANLAR GÖRDÜM BUDA OLUYORKİ TOPLANMIŞ GELMİŞLER KALABALIK OLSUN DİYE UNUTMAYIN (SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ) dan BAŞKASI YALAN BU ÜLKENİN BAŞINA ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR AK PARTİLİYİM

    1. Bayburt Sevdalısı dedi ki:

      Poşluk yapmayın. Ben oradaydım, biz oradaydık, halk oradaydı. Erdoğan’a miting için adam topladığımız günler daha dün gibi…

      1. Hacı Dursun Yaşaroğlu dedi ki:

        Pazartesi Bayburt ilimize misafir olarak gelecek olan önceki ve son dönem Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyfendiyede aynı nezaket ile karşılayıp yolcu etmeniz temennisi ile.Hosca kalınız görüşme üzere. Hacı Dursun Yaşaroğlu.

  3. Bayburtlu dedi ki:

    İslam ve Türk geleneğinde misafire hizmet, hürmet olmaz ise olmaz bir gerçektir.
    Misafir veya gelmiş, gelecek misafirler hoş geldiler.
    Hdp yi kesin bir dil ile reddetmeyen gülücüklere kanmak, hdp liler ile ağaç dikmek, kahvaltı düzenlemek bunlar makul değil.
    Bunları kesin bir dil ile redmiş olsa, düşünüle bilir, lakin bu şartlarda, nayır, nolamaz

    1. Ülkücü dedi ki:

      Çözüm sürecinde hdplilerle içli dışlıydı erdogan. Ak partililer gittikleri cenazelerden yuhlanarak kovalanıyordu. Daha dün apo’nun mektubunu okuttular, davul zurnayla pkklıları sınırda karşıladılar, o teröristleri tutuklamayıp yurda saldılar. Her kurumdan T.C. ibaresi kaldırıldı, “Türk’üm” demek yasaklandı. Ne konuşuyorsun sen, çok fazla a haber izlemişsin. Eskiyi unutma. bunlar oy için neler neler yapar.

      1. Şingahlı Ülkücü dedi ki:

        Asıl sen ne konuşuyorsun? ezberlemişsiniz aynı şeyleri her yerde nakarat gibi tekrarlayıp duruyorsunuz! Çözüm süreci Devletin terörü bitirme adına elini taşın altına koymasıdır o kadar. Devlet çözüm üretmek zorundadır ve denemiştir onlar ihanete devam edince de bedeli ağır olmuştur bu günkü teröristlerin halleri ortada, milletin aklıyla oynamayın . 40 yıl dağı taşı bombalayıp her gün 20 – 25 şehit haberi aldığımız, üç beş tane çapulcuyla baş edemediğimiz günleri asıl sen çabuk unutmuşsun eski ülkücü vatandaş! Eskiyi asıl sen unutma sen.! ittifakınız chp özerklik vadediyor, ypg terör örgütü değildir diyor, hdpkk ve lgbt destekçileriyle kol kolasınız eski ülkücü vatandaş! Siz hdpkk eş başkanlarıyla ağaç çiçek dikip kahvaltı yapalım derken bu Devlet ve Gerçek Ülkücüler Karabağı ermeni teröristlerden kurtarıp Türk bayrağı dikti, Suriye’de Libya’da Karabağ’da amerikaya rağmen oyunları bozdu bu devlet sen ne anlatıyorsun eski ülkücü vatandaş…

        1. Ülkücü dedi ki:

          Devlet terör örgütüyle masaya oturmaz, hükümetin terör örgütüne verdiği tavizlerin haddi hesabı yok. Şehit analarını ağlattılar. Yiyorsa kapatsınlar hdp’yi, anayasa mahkemesinin çoğunluğu rte’de. Tek emrine bakar kapanması. Neden kapatmıyorlar ? İşine gelmiyor çünkü. Sizi iyi keklemişler.

  4. ahi dedi ki:

    bayburt ve bayburtlu kendine yakışanı yapmış ve herzaman yapmalıdır meral hanıma yapılanlar hiç yakışmamıştı sıra binali yıldırımda iimize gelen bütün misafirler siyasi ayrım yapılmadan özenle ağırlanmalıdır

  5. selim cakir dedi ki:

    Mevcut partiler ve siyasi liderlerden bezen usanan millet yeni bir yuz ve ses gormek istiyor. Gerginlik siyaseti artik ise yaramiyor. Herkesle konusabilen siyasetcileri ozledi millet. Ekrem imamoglu bir CHPli olarak karsilanmadi. guler yuzlu, genc dinamik, modern ama dine cok saygili, konusunca umut veren biri olarak karsilandi. Bayburt insani hem Ataturkcudur hem de dindardir. Ekrem imamoglunda kendini gordu.

  6. M. A. dedi ki:

    İnanılmaz bir coşku vardı, Bayburt’ta bu değişikliğe bizzat şahit olmak güzel. Ekrem başkanımın yolu açık olsun, Allah ayağına taş değdirmesin.

  7. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    TEŞEKKÜRLER BAYBURT…!
    Siyasi mülahazalardan uzak, iktidarı, muhalefeti İBB başkanı Ekrem İMAMOĞLU beyi nezaketle karşılayan, ağırlayan tüm Bayburtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum.. Sosyal medyada olumsuz konuşan, itham da bulunan kişilerin Bayburtlu olmadığını İSPAT ettiniz.. Türkiye’nin gözü Bayburt’da idi , Vatan toprağının her bir köşesinde yaşayan Bayburtlular tedirgindi, buna fırsat vermediniz, sizlerle övünüyoruz.. Kazanan Türkiye ve Bayburt olmuştur…
    şimdi hafta içi Bayburt’a teşrif edecek olan eski Başbakanımız Binali YILDIRIM beyde ,aynı güzellikle karşılanmalıdır..
    Sağ olun, var olun… TEŞEKKÜRLER..

  8. Hakan dedi ki:

    Helal olsun vatandaşlarımıza Bayburt da birşeylerin değiştiğini görmek ve ilerisini hayal etmek çok ama çok hoş herşey çok güzel olacak.

    1. Yusuf Algan dedi ki:

      Bayburtta CHP ye çıkan oy sayısı belli, yıllardır her şey çok güzel oluyor zaten, şive komiği, laz müteahhit ne yapacakmış

      1. Veyselli dedi ki:

        Yusuf Yalgan bu yorumundan sen ne anladın..? hakaretten başka bir şey yok, 20 yıldır LAZ müteahhitler ülkeyi yönetiyor demek istedin her halde….!