Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt’ta ekmeğin fiyatı 2 TL oldu

Bayburt’ta ekmeğin fiyatı 2 TL oldu
12 Eylül 2021 10:54
A+
A-

Bayburt’ta 1 lira 75 kuruştan satılan 250 gram ekmeğin fiyatına 25 kuruş zam geldi ve 2 TL oldu.

Bayburt Fırıncılar Odasının zam talebi, Esnaf Odaları Birliğinin kararıyla gerçekleşti ve Bayburt il genelinde fırınlarda 250 gram olan ekmeğin fiyatı bundan böyle 2 TL oldu. Ekmeğe yapılan zamdan pide fiyatlarının etkilenmediği belirtildi.

 

 

YORUMLAR

  1. Fakir dedi ki:

    Minaresiz koy 2 .de olur üçte ALLAH merhamet versin

  2. Devrim dedi ki:

    Bunlar hep halkımızın kendine güveni olmayışından kaynaklı. Çıkıp kimsede demiyor ki hakkımızı arayalım.Bayburtta herkes birbirini tanıyor, organize olup bir boykot yapamıyoruz.Oysa küçük şehirde halk kendini yönetir, yönetici değil.

  3. Ersin Saka dedi ki:

    Bu yapilan zammın acilen geri alınması gerekli. Valilik makamı bu ise acilen mudahale etmeli. Bu ekmege zam konusu esnaf odalarının insafına bırakılmamalı. Bunlar al takke ver külah hesabı kafalarina göre hareket ederek milletin ümüğünü sıkmaktadırlar.

    1. fenerli dedi ki:

      Tamamen katılıyorum.

  4. Ersin Saka dedi ki:

    Bayburtta zam konusunda en hızlı en mahir esnaf fırıncılar esnafı. Bir yilda yüzde yüz zam olurmu. Önce simide zam sonra ekmeğe zam yavaş yavaş aliştira alıştira millete bindiriyorlar. Sonbir yılda işcilere , elektiriğe ve diğer maliyet oluşturan giderlerin hangisine yüzde yuz zam geldi bu kadarda olmaz. Her seye bahane ettikleri dolar bile yüzde onbeş artmış son bir yılda. Siz milleti koyumu zannediyorsunuz.

  5. Tülay dedi ki:

    Yazık ne hale geldik ekmeğe zam suya zam kiraya zam elektriğe zam dogalgaza zam herseye zamm bunada eyvallah

  6. İsmail kırıcı dedi ki:

    Ne oldu da zam yapıldı. Gramı artmadı Bayburt Belediyesi her mahalleye ekmek gişesi açsa ekmeği ucuz verse vatandaşlarda bundan yaralansa ne olur. Diğer şehirlerde 1 TL ye satılıyor da bizim memlekette herşey neden bu kadar pahalı.

  7. ismail dedi ki:

    EKMEKLE DOYURDUNUZ HALKI AMA BU HALK SİZİN AC GÖZÜNÜZÜ PARAYLA DOYURAMADI 3 TL YAPAYDINIZ BELKİ GÖZÜNÜZ DOYARDI 60 KM ÖTEDE AŞKALE 1.25 KURUŞA EKMEK SATAN FIRINCI KAZANIYOR ZAM İSTEMİYOR BAYBURTTA ZAM NİYE BAYBURTTA İKİ GÜN YAPILIRMI ZAM DENİLECEK SONRA DEVAM HERKEZ SUS PUS FAKİR İNSANLARI AZ DÜŞÜNÜN ZAMMI VEREN VE ONAYLAYAN HER KİM İSE KINIYORUMMMM