Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta Ekmeğe Yeniden Zam Geldi

Bayburt’ta Ekmeğe Yeniden Zam Geldi
12 Mayıs 2022 08:48
A+
A-

Bayburt’ta 3 lira olan 250 gram ekmeğe 50 kuruş zam yapılarak 3.50 liraya yükseldi.

Bayburt il genelinde bir buçuk ay önce zamlanan ekmek bugün itibarıyla yeniden zamlanarak 250 gram olan ekmeğin fiyatı 3.50 TL’ye yükseldi.

Ekmek üretimindeki maliyetlerin sürekli artması nedeniyle Fırıncılar Odası’nın talebi üzerine Esnaf Odaları Birliği tarafından alınan kararla 12 Mayıs 2022 tarihinden geçerli olmak üzere Bayburt il genelinde 250 gram olan ekmek 3.50 liradan satılacak.

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Ekmek çok pahalı ondan her mahallede korkuluk demirlerine poşet poşet ekmekler asılı duruyor inekler tavuklar yesin diye

  2. Murat ARAS dedi ki:

    Kafayı yemişsiniz vesselam. Arkadaş küresel kriz var, yanı başımızda savaş var, siz neyin derdindesiniz. Yatın kalkın dua edin ki gece rahat rahat başını yastığa koyuyorsun. Biraz şükür, biraz metanet. İşiniz gücünüz bağcıyı dövmek.

  3. Hadimü'l-Kadîm dedi ki:

    Daha dün açıklanan konut faizi teşvikiyle hükümetin gerçek anlamda kimlere çalıştığı daha rahat görülmektedir. Beton çimento borç ve faiz ekonomisiyle buraya kadar milletin istikbali betonlara gömüldü. Gereksiz harcamalara yatırım denilerek özelleştirmelerden elde edilen kaynaklar müteahhitlere aktarıldı. Birçok stratejik hata ileriye dönük maliyeti büyük oldu. Ne zaman millet varlığını kendi varlığına bağlayıp bir zümrenin yahut şahsın varlığına bağlamaktan vazgeçerse işte o zaman hem hürriyete hem maddi manevi terakkiye vasıl olacaktır. Tarım ve hayvancılığın bitme noktasına gelmesi kendi ülkesine yetememesi durumunda olması sorumluluğunu aldığı idarenin yüzünü kızartmaya yeter. İlerleyen süreçlerde gıdaya yönelik daha büyük sorunlar teşkil edecek durumlar hasıl olması muhtemeldir. Kemâ tekûnu yevellâ ileykûm. Nasılsanız öyle idare olursunuz. Tekrar dirilmek öz eleştiri nefsi muhakemeye bireysel ve toplumsal olarak acil ihtiyacımız var. Her şey bu millet için her şey insanlık için. Akıl her şeyden önce geldiği gibi imanın vücub şartıdır. Akla bilhassa salim akla özel ehemmiyet göstermek lazım. Rabbimiz başımıza gelen sıkıntıları def etmemize yardım et.

  4. Murat dedi ki:

    .Belediyenin ekmek işime el atması lazım gercekten. Kendisi üretmeli.

  5. İbrahim dedi ki:

    SN BAŞKAN SEÇİLDİKTEN SONRA BELEDİYE EKMEĞİ İLE ARADAKİ FARKI KAPATTI.BELEDİYE DE 3,25 YAPAR…DOLMUŞ FİYATLARINI DA AYNI YAPTI ZATEN… BELEDİYE DOLMUŞLARI DA 08:00-17:00 ARASI ÇALIŞIYOR ORASI DA AYRI BİR KONU…ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIPTA EVİNE 10 EKMEK ALAN İNSANLAR VAR ALLH YARMCILARI OLSUN.. ..SN BAŞKAN BU İNSANLARIN DURUMUNU GÖZETMEK ZORUNDASINIZ FIRINLAR SATABİLİR SONUÇTA TİCARİ İŞLETME…YA BELEDİYE?

  6. Mikail dedi ki:

    Seçimde görüşeceğiz vatandaş olarak asıl zamlar bizden

  7. ZEKİ dedi ki:

    BU ZAMLAR NE ZAMAN DURACAK. ARTIK MİLLETİN GÜCÜ KALMADI.

  8. garip dedi ki:

    sayın belediye başkanımız belediyenin fırınında ucuz ekmek üretip satsanız fırıncılar hergün zam yapmaya cesaret edemez bu cesareti sizden alıyorlar halkı idare etmek demek halka ucuz yaşam sunmak demek ama fırıncı meclis üyesi olunca işler değişiyor yazık ne hale kimlere kalmış memleket

  9. Boş ver dedi ki:

    Sevgili bayburtlar her şeye yorum yapmayı biliyorsunuz bunada bise yazin