Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt’ta DSİ tarafından Çoruh Nehri yatağında temizlik başlatıldı

Bayburt’ta DSİ tarafından Çoruh Nehri yatağında temizlik başlatıldı
24 Ekim 2022 19:44
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde DSİ tarafından Çoruh Nehri yatağında rüsubat temizliği ve yatak tanzimi çalışmaları başlatıldı.

DSİ, Çoruh Nehrinde iş makinesi ile rüsubat temizliği ve yatak tabanının düzenlenmesi amacıyla çalışma başlattı.

Özellikle ilk bahar döneminde su seviyesi yükselen ve debisi artan nehirde biriken rüsubet şehir merkezi bölümündeki görümünü olumsuz etkiliyordu.

Çoruh Nehri’nin temiz akması ve şehir içindeki yatağının iyi görünmesi amacıyla yürütülen çalışmaların bir süre daha devam edeceği belirtildi.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Murat dedi ki:

    Çoruh nehrindeki balıkları telef çalışması desek daha doğru olur..

  2. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Sormak lazım , Türk dünyası parkının karşısı, dozerin çalıştığı yerin üst kısmı, o binayı hangi akıl ve mantıkla Çoruh nehrinin yanına diktiniz.? bu hançeri Bayburt’un bağrına kimler sapladı.? bu kıyı komple Taş köprüden , Bent köprüsüne kadar Cumhuriyet caddesinin alternatifidir.. Bu gerçeği görmek için tahsilli, mühendis veya mimar olmaya gerek var mı..? Yapanları biliyoruz, kınıyoruz ve lanetliyoruz.. Sayın başkanımız Hükmü Pekmezci bey, bunları görüp değerlendirmeli, ince eleyip , kılı kırk yarmalı diyoruz. Selamlar…

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    D.S.İ yapması gereken icraatı yapmamış, kıyı şeridini açmamış veya açamamış , Çoruh nehrine beton döktürerek sulama kanalına çevirmişsin, demode olmuş külüstür bir dozerle, Çoruh nehri yatağında temizlik yapıyormuş, bu yapılan D.S.İ ‘nin yapması gereken rutin iştir. bunu icraat zannedip gösteren, alkışlayan beyinlere de yazıklar olsun.. O kadar hesap verecek yanlışlarınız var ki.? Vicdanınız sızlıyor mu.? Muhterem ilgili ve yetkililere duyurulur.

  4. Hakan dedi ki:

    Nehri mahvettiniz önceden ne güzel ağaçlıktı kurbağalar kuşlar habitat bereket herşey vardı beton yığınına çevirdiniz şehrin en büyük hazinelerinden birini yok ediyosunuz su kenarında tek bir ağaç bırakmadınız bunların hesabını nerede vereceksiniz sevgili yöneticiler ?