Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt’ta Cansuyu Derneği ihtiyaçlı vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı

Bayburt’ta Cansuyu Derneği ihtiyaçlı vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı
1 Mayıs 2022 15:05 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2022 22:09
A+
A-

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayburt Temsilciliği, kentte açtığı Hayır Mağazası’yla ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımları ramazan ayında muhtaçlara ulaştıran Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayburt Temsilciği, aynı zamanda Bayburt’ta açtığı Hayır Mağazası’yla maddi durumdan yoksun ailelerin bayramlık ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kurulduğu tarihten itibaren hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi gördüklerini kaydeden dernek temsilcisi Hayrettin Uluca, yılın 365 günü aralıksız devam ettirdikleri yardımlarını ramazan ayında da sürdürdüklerini söyledi.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırırken aynı zamanda kentte açtıkları Hayır Mağazası’na gelen vatandaşların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Uluca, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın öneminin daha arttığı ramazan ayında kumanya dağıtımlarından yetim aylıklarının dağıtımına, zekat, fitre ve bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına kadar bir çok alanda yardım organizasyonları düzenledik. Bu yıl “Kazancımız, Allah için verdiğimizdir” sloganıyla hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaçlılara ulaştırmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yardım organizasyonlarımızın yanı sıra şehrimizde açtığımız Hayır Mağazası’nda maddi durumdan yoksun ailelerin bayramlıklarını hediye ettik. İhtiyaç sahipleri mağazamıza gelerek burada hiç kullanılmamış istedikleri kıyafetleri alabiliyorlar. Burada çalışan gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte mağazamıza gelen ailelerle tek tek ilgileniyoruz” diye konuştu.

Hayırseverlerden gelen bağış ve yardımların sadece Bayburt’ta dağıtılmasıyla sınırlı olmadığını ifade eden Uluca, aynı zamanda hayırseverlerin isteklerine göre Filistin, Yemen ile Arakan gibi kriz bölgelerine ve dünyanın en fakir ülkelerine kadar ulaştırdıklarını dile getirdi.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. HAhmet dedi ki:

    Hayrettin abi ne güzel insansın,
    Cansuyu vasıtası ile Allah’ın hoşuna giden davranışta bulunuyorsun,
    Allah hepinizden razı olsun.